השוק

שעועית סנפרוסט חוזרת למדפים: יותר לא תמצאו נחשים בשקית?

מוצרי השעועית של סנפרוסט ישווקו בהדרגה החל מיום חמישי הקרוב לאחר שהחברה ביצעה במפעל סדרה רחבה של פעולות בהתאם להנחיות משרד הבריאות ובהתייעצות עם מומחים: תבצע מיון מחדש של מלאי השעועית במפעל, תורחב כמות העובדים במערך המיון הידני, ישופר מערך המיון האוטומטי הקיים והבקרות השוטפות
מערכת ice |  4
ירקות קפואים של סנפרוסט (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
סנפרוסט הודיעה היום (רביעי), על החזרת מוצרי השעועית של החברה למדפים בהדרגה החל ממחר, יום חמישי. החברה ביצעה סדרה רחבה של פעולות בהתאם להנחיות משרד הבריאות, זאת בנוסף להתייעצות עם מומחים חיצוניים ופנימיים מטעם החברה, המאפשרות לה לחזור ולשווק את מוצרי השעועית אשר הופסק ביוזמתה לאחרונה. החברה מתנצלת בפני לקוחותיה, ופועלת על מנת לצמצם משמעותית הישנות של מקרים כאלו בעתיד.
בתאריך 22.8 החליטה סנפרוסט לעצור את שיווק השעועית לחנויות ולאסוף מיוזמתה את מוצרי השעועית אשר בחנויות, מתוך אחריות ומחויבות כלפי הלקוחות, וזאת בעקבות מציאת גופים זרים במספר שקיות שעועית ירוקה, מאצוות ספציפיות.

החברה מינתה כאמור מטעמה צוות של מומחים חיצוניים ופנימיים מדיסציפלינות שונות, לבחינת תהליכי הייצור ואבטחת האיכות במפעל סנפרוסט, לרבות מומחה אבטחת איכות בינלאומי, טכנולוגי מזון ומהנדסים בכירים, מנהל מחלבת אלון תבור לשעבר, מומחי חקלאות ועוד. בנוסף, החברה החלה בביצוע סדרת צעדים לשיפור כלל תהליכי הבקרה במפעל, והבטחת האיכות המיטבית בקווי המיון, הייצור והאריזה בטווח הקצר והארוך.
בין הפעולות שבוצעו בטווח המיידי במפעל: הרחבת כמות העובדים במערך המיון הידני של השעועית, שיפור תהליכי בקרת האיכות במפעל ותהליכי הליבה, בליווי צוות מומחים מקצועי חיצוני ופנימי, ביצוע פעולות הנדסיות לשיפור תהליכי המיון הקיימים, לרבות הפעלת נוהל בקרה מוגבר: הוספת עובדים להפעלת הממיינות האופטיות והגברת תדירות הבקרה היומית על פעילותן, חידוד הנהלים והגברת הבקרה בקרב עובדי המפעל, לרבות בנושא טיפול מהיר בפניות צרכנים.
כמו כן, הגדרה מחדש של תהליכים ניהוליים, והרחבת הצוות המקצועי בתחומי איכות, טכנולוגיה והנדסה, ביצוע מיון מחדש של כל מוצרי השעועית במפעל שטרם שווקו, תחת בקרות קפדניות. 
 פעולות בתהליך ביצוע: הרחבת מערך הממיינות האופטיות, ומערך מערכות הלייזר הקיים בקו הייצור. המהלך כולל הוספת 3 ממיינות אופטיות במערך האריזה הממוכן, והוספת ממיינת אופטיות לגילוי גופים זרים בשלבי המיון ההתחלתיים ובחינת אמצעים נוספים לצמצום מזיקים וגופים מן החי, בטרם הגעת חומר הגלם מהשדה למפעל. 
מפעל סנפרוסט הממוקם במגדל העמק, הוקם בשנת 1970, פועל עם מאות חקלאים מקומיים, ומועסקים בו כ-270 עובדים, כולם תושבי הפריפריה. מדי שנה עוברים במפעל כ-35,000 טון תוצרת טרייה מחקלאות ישראלית, המהווה כ-25 מיליון שקיות מוצרים בשנה.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    סנפרוסט
    מירה 09/2022/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא קונה יותר בחיים ........קיבלתי גועל
    סגור
  • 3.
    אחד העובדים שפוטר נקם ועשה את זה
    מישהי שיודעת 09/2022/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אין כל סנפרוסט אגב מי שיודע אחד העובדים שפוטר נקם והכניס את בעלי החיים... יודעת מקרוב חבל שהתקשורת לא מפרסמת את זה
    סגור
  • 2.
    לא קניתי סנפרוסט בעבר ולא מתכוון לשנות עכשיו. הם יקרנים (ל"ת)
    Raffi 09/2022/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    שעועית
    דן 09/2022/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מאמינים לסנפרוסט? אספו, מיינו את מה שאספו ועכשיו הכל בסדר...
    סגור