דיגיטל וטק

מהפכת הבינה המלאכותית: היוניקורן הישראלי מתרחב בענק

חברת היילו, יצרנית מובילה של מעבדי AI למכשירי קצה, חתמה על הסכמי הפצה חדשים שירחיבו את נוכחותה הבינלאומית. המפיצה החדשה תסייע להיילו לשרת לקוחות במגזרים דוגמת קמעונאות וערים חכמות, צבא, תעופה ועוד. די.סי סמולי, מנכ"ל החברה בצפון אמריקה: "הניסיון והפריסה יסייעו לנו לקדם את תחום ה-AI מחוץ לעולם חוות השרתים"
מערכת ice |  1
היילו (צילום יח"צ)
חברת היוניקורן היילו (Hailo) מתל-אביב, יצרנית מובילה של מעבדי AI למכשירי קצה, חתמה על הסכמי הפצה חדשים שירחיבו את נוכחותה הבינלאומית. חברת Mancina DHW תפיץ את מוצרי היילו בדרום אמריקה, בדגש על השוק הברזילאי, וחברת J-Squared Technologies תפיץ את מוצרי החברה בצפון אמריקה. Macnica DHW היא חברה בת של Macnica Japan, שמפיצה את מוצרי היילו ביפן ומדורגת כמפיצה הגדולה של סמיקונדקטורים במדינה זו והחמישית בגודלה בעולם.
ירון עופר, מנהל היילו דרום אמריקה, אמר: "ההסכם עם Macnica DHW יחזק באופן משמעותי את נוכחותנו בברזיל ובמדינות אחרות בדרום אמריקה, שם הביקוש לפתרונות AI למכשירי קצה ממשיך לעלות – בפרט במגזרי התעשייה, הרפואה, הערים החכמות והאבטחה. אנחנו בטוחים שהמומחיות של Macnica DHW בתחומי ה-AI, ה-IoT והאבטחה תסייע לנו לתמוך במגוון רחב של לקוחות באזור".
J-Squared Technologies, אחת המפיצות המובילות בצפון אמריקה של פתרונות חומרה בענף המחשוב, תאפשר להיילו להרחיב את נוכחותה בארצות הברית ובקנדה. המפיצה החדשה תסייע להיילו לשרת לקוחות במגזרים דוגמת קמעונאות חכמה, ערים חכמות, בתים חכמים, צבא, תעופה, תעשייה 4.0 וענפים נוספים.
"השותפות עם J-Squared Technologies היא חלק מהאסטרטגיה של היילו לחזק את שיתוף הפעולה עם לקוחות קיימים בצפון אמריקה, במטרה לאפשר לחברות ממגוון תעשיות לשפר ביצועים של מחשוב קצה באמצעות יכולות בינה מלאכותית", אמר די.סי סמולי, מנהל היילו בצפון אמריקה. "הניסיון והפריסה של J-Squared יסייעו לנו לקדם את תחום הבינה המלאכותית המתקדמת מחוץ לעולם חוות השרתים".
 
המהלכים החדשים של היילו הם חלק מתנופה עולמית של החברה, שמוצריה משרתים יותר מ-300 לקוחות ברחבי העולם. להיילו משרדים בטוקיו, טאייפיי, שנז'ן, סיאול, מינכן, עמק הסיליקון ושיקאגו ורשת של מפיצים ברחבי אסיה, צפון אמריקה, דרום אמריקה, אוסטרליה ואירופה.
 
היילו הוקמה בפברואר 2017 על ידי בוגרי יחידת עילית טכנולוגית של חיל המודיעין. החברה הפכה ב-2022 ליוניקורן לאחר השלמת סבב גיוס C בהיקף 136 מיליון דולר. היילו מעסיקה כיום מעל 250 עובדים בתל-אביב ובחו"ל, ומגייסת עובדים נוספים כדי לתמוך בצמיחה המואצת.
 
המעבדים של היילו הם תוצר של חשיבה מחדשה על ארכיטקטורת המחשוב הרגילה והם מאפשרים למכשירים חכמים לבצע משימות למידה עמוקה מתוחכמות דוגמת זיהוי ופילוח של עצמים בזמן אמת, תוך מזעור של צריכת ההספק, גודל ועלות השבב. המעבדים מיועדים להשתלב בסוגים רבים של מכונות חכמות ומכשירים חכמים במגוון מגזרים ובכללם רכב, אבטחה, תעשייה 4.0 וקמעונאות.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    בטח למה לא לתכנת לנו את המחשבות גם מפעל הפיס מנסה (ל"ת)
    סמי לוחם הצדק 03/2024/07
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור