תיירות
אחרי הודעת שרת התחבורה: המל"ל מחדד את ההנחיות ליוצאים ממצרים
במסיבת העיתונאים אמרה שרת התחבורה כי אזהרת המל"ל אינה חלה על המעבר ישירות ממעברים יצחק רבין ומנחם בגין לשדות התעופה בטאבה ובעקבה, אבל היום מחדד המל"ל את ההנחיות
אחרי שנחשפו נתוני רשות האוכלוסין וההגירה מהם מוכח כי בשבוע האחרון, בין ה-13.6.25 ל-23.6.25 נכנסו דרך מעבר רבין - גבול ירדן 13,967 נוסעים ויצאו 6,164 ובמעבר טאבה לסיני שבמצרים נרשמו 21,085 כניסות ו-17,805 יציאות, מחדד המטה לביטחון לאומי את אזהרת המסע ומציע את הדרכים לישראלים שבוחרים בכל זאת לצאת ולהיכנס דרך סיני.
בהודעת המל"ל נכתב: "לאור המשך מבצע "עם כלביא" ובהתאם לאילוצים הביטחוניים בהיבטי התעופה בישראל, ישראלים רבים בוחרים להגיע לישראל דרך סיני.
מומלץ לנוסעים המשתמשים במסלול זה לבחור לנחות בשדה התעופה טאבה ומשם ישירות למעבר טאבה (הנמצא בקרבת שדה) ולא להישאר בסיני.
יודגש כי רמת אזהרת המסע של המל״ל לסיני בתוקף, (רמה 4 - איום גבוה) והמלצה שלא להגיע למרחב.
בהינתן הימצאות באזור, מומלץ להקפיד על המלצות המל"ל ולהצניע סממנים ישראלים/יהודים". נמסר.
עוד ב-
יוזכר כי דווקא שרת התחבורה מירי רגב טענה במסיבת העיתונאים שקיימה אתמול, בניסיון לקחת בעלות על העברת הישראלים במעברים היבשתיים - על אף שהתופעה אירעה ללא קשר לגורם מדינתי כלשהו, ואמרה שאזהרת המל"ל אינה חלה על מי שעוברים ישירות מהמעבר לשדה התעופה - דבר שלא ראינו לו תימוכין בהודעת המל"ל כלל ואף אמרה כי היציאה מעקבה תהיה קלה יותר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



