כסף וצרכנות

במיוחד לסוכרתיים: הושקה סדרת משקאות בשיתוף rebar

לרגל חודש הסוכרת העולמי: rebar יוצאת בשיתוף פעולה עם המרכז הרפואי DMC ומשיקה סדרת משקאות המותאמת לסוכרתיים. "בשילוב חלבון ושומן בריא שממתן את תגובת הסוכר לאחר שתיית השייק"

מערכת ice | 
משקאות ריבר (צילום יח"צ)
לרגל חודש המודעות לסוכרת, חוברת רשת rebar למרכז הרפואי DMC לטיפול בסוכרת והשמנה ומוסיפה לתפריטיה סדרת משקאות המבוססת על סוכר ממקור פרי בלבד, ללא תוספת דבש או סילאן ועל בסיס יוגורט ללא סוכר.
הסדרה החדשה נולדה מהצורך הגובר של לקוחות במנות מופחתות פחמימות, והיא כוללת ארבעה משקאות חדשים, על בסיס 4 מהמשקאות הפופולאריים ביותר בתפריטי הרשת. במשקאות אלו הופחתה רמת הפחמימות בלפחות 25% ביחס למשקאות הרגילים.
המשקאות בגודל small מכילים בין 17-30 גרם פחמימות למשקה ובכך עומדים בדרישות התזונה של סוכרתיים. המשקאות החדשים יימכרו בסניפי הרשת במחיר זהה למשקאות המקבילים שלהם בתפריט הרגיל, ולרגל ההשקה תוענק עליהם הנחה של 25% בין התאריכים 12-18.11.23.
לדברי אירית גילן, סמנכ"לית שיווק rebar: "באופן קבוע, לקוחותינו יכולים לערוך שינויים בכל המשקאות שלנו במטרה לענות על ההעדפות וצרכי התזונה המגוונים. מכיוון ששמנו לעצמנו למטרה לעשות טוב לכולם, קיבלנו בזרועות פתוחות את ההצעה של המרכז הרפואי DMC, להשיק מתכונים ייחודיים לצד רבי המכר שלנו, כך שגם סוכרתיים יוכלו ליהנות ללא מגבלות". 
לדברי עינת מזור בקר, דיאטנית סוכרת במרכז DMC: "סוכרת מאוזנת היא פועל יוצא של מספר גורמים ביניהם תזונה מותאמת אישית, פעילות גופנית, שינה רציפה ומספקת וניהול של מצבי הסטרס בחיינו (וברוח התקופה, ברור לכולנו שסטרס הוא חלק מחיינו פה במדינה). מאכלים דלי פחמימות הפכו להיות פופולאריים בשנים האחרונות ומסייעים לסוכרתיים באיזון רמות הסוכר שלהם תוך הגברת ההנאה מהאכילה. שייקים מפירות טריים לרוב עשירים בסוכר ולכן לא יכלו להיות חלק מתפריט מאוזן לסוכרת, אך כיום רשת rebar 'הרימה את הכפפה' ויצרה ליין של משקאות מופחתי פחמימות בהשוואה למשקאות המקוריים שלהם, ללא סוכרים מוספים ובשילוב מרכיבים המבוססים על חלבון (יוגורט או אבקת חלבון) או שומן בריא (אגוזים שונים, פשתן, צ'יה), אשר יכולים למתן את תגובת הסוכר לאחר שתיית השייק.
כמות הפחמימות בכל שייק שווה למנה עד 2 מנות פחמימה תלוי בשייק (שווה ערך לפרוסה עד 2 פרוסות לחם) וניתן לשלב במסגרת תפריט מאוזן ובריא, אף כי אינם מוגדרים דלי פחמימות. יחד עם זאת, בעידן התזונה מותאמת אישית, ידוע כי קיימת שונות בתגובת הסוכר של אנשים שונים למאכלים ומשקאות שונים ולכן מומלץ לנטר את הסוכר לפני ואחרי השייקים השונים, אם באמצעות גלוקומטר (מד סוכר למדידת סוכר מהאצבע), אם באמצעות מד סוכר רציף ללא דקירות, וזאת על מנת לעקוב אחר רמות הסוכר, תוך הבנה כיצד משפיע הרכב כל שייק על רמות הסוכר שלכם באופן אישי ולפי זה לעשות את הבחירה הנכונה לכם".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה