נדל"ן ותשתיות
רמי לוי בצעד ענק: זה הבייבי החדש שהשיק עם אשתו
האתר החדש של רמי לוי נדל"ן עלה לאוויר. בראשה של החברה עומדים לוי עצמו ואשתו, עדינה. מוזכרים באתר כל הפרויקטים שיצאו או עוד ייצאו אל הדרך וזאת כדי לאשש מדוע החברה רוצה לצאת להנפקה בשווי 4.5 מיליארד שקל

ההשקה החדשה של רמי לוי. איש העסקים הפך ללא ספק לאחד המצליחים והמגוונים במשק. לוי, שהתחיל בעולם הקמעונאות ונכנס מאז לתחומים רבים בהם בין היתר: הפארם, התקשורת, המזון, התעופה וכמובן הנדל"ן, כשהוא מחזיק בחברת רמי לוי נדל"ן. אמש (שלישי) הוא הוציא לדרך את חברת הנדל"ן שלו שעומדת להיות מונפקת בבורסה, עם השקה של אתר חדש.
האתר מבטיח כי: "רמי לוי נדל"ן שואפת למימוש החזון הציוני, לפיתוח והפרחת ארץ – ישראל, מקרית שמונה ועד אילת. ביעדי החברה לפתח, לנהל, ליזום ולהרחיב את פעילותה העסקית, בהקמה וניהול נכסים בייעודים שונים, תוך בחינה עתידית של הזדמנויות חדשות, התחדשות עירונית וייזום ובנייה של פרויקטים בארץ ובעולם. זאת לצד עלייה בהכנסות מנכסי הנדל"ן המניב, השבחת האתרים הקיימים וניצולם לטובת אנרגיה ירוקה למען בריאותינו ולמען עתיד הדורות הבאים במדינת ישראל".
בראש החברה, עומדים לוי עצמו ואשתו, עדינה, שמשמשת בעלים שותף לצדו. מוזכרים באתר כל הפרויקטים שיצאו או עוד ייצאו אל הדרך וזאת כדי גם לאשש מדוע החברה רוצה לצאת להנפקה בשווי שיכול להגיע עד 4.5 מיליארד שקל, זאת בניגוד לפרסומים לאחרונה בתקשורת על פחות מכך.
עוד ב-
כזכור, לפי פרסום של כלכליסט, קבוצת רמי לוי, מהחברות הקמעונאיות המובילות בישראל, מתקדמת לקראת צעד אסטרטגי משמעותי עם הכרזתה על הנפקת חברת הנדל"ן שלה בבורסה הישראלית. בראיון ל"כלכליסט" חשף לוי כי התקבלו אינדיקציות לשווי חברה של 3.5-4 מיליארד שקל, כשההנפקה צפויה להתרחש בחודש מאי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.כל הכבוד איש טובציון אלבז 04/2025/08הגב לתגובה זו0 0חכם טוב לב ה יעזור שיצליח מגיע להם רק טוב לב טוב עולה על כולם פרקי אבותסגור
-
1.עתידו של רמי לוי בישראל על קרן הצבידוד הספרדי 02/2025/08הגב לתגובה זו0 0רמי לוי רץ.מהר מידי ובישראל מחסלים אוליגרכים ומחרימים להם את כל מה שעל שמם. אם רמי לוי שכח שהוא ספרדי בעדת שועלים אשכנזים כדאי שיתעורר מהאופוריה ועדיף שיעשה מה שלייב לבייב עשה כל עוד רוחו בו ולפני שחוסל בארץ כמו גיידאמק. עבר לייב לבייב עם המיליןנים שלו לחו"ל . ויש לא מעט מיארדרים שהשקיעו בקפריסין ובארה"ב ובמדינות.מזרח אירופה. תתעורר רמי היקר אני ספרדי שחיסלו אותי תוך 20 דנים עם מאית מהכסף שיש לך היום....סגור