משפט
זוועה בנתב''ג: זה מה שניסו להביא לארץ דרך המכס
השוטרים התחזו לשליחים ובפעילות מבצעית סמויה של שוטרי מחוז חוף מתחנת נהריה עצרו את החשוד בן 42 תושב נהריה שנתפס במכס נתב"ג שסיכל הברחה של יותר מ-1 ליטר של סם מסוג GBL המכונה "סם האונס"

המשטרה ממשיכה במאבק שלה לסכל את הניסיונות להכניס את סם האונס לישראל. הפעם "סם האונס" נתפס בניסיון הברחה לישראל על ידי יחידת הסמים במכס של נמל התעופה בן גוריון.
על פי הודעת המשטרה היום (חמישי) השוטרים התחזו לשליחים ובפעילות מבצעית סמויה של שוטרי מחוז חוף מתחנת נהריה עצרו את החשוד בן 42 תושב נהריה. שוטרי מחוז חוף מתחנת נהריה הצליחו בפעילות סמויה לאתר את החשוד.
מדובר בתושב נהריה בן 42 זאת לאחר שיתוף פעולה עם יחידת הסמים במכס נתב"ג שסיכלו הברחה של יותר מ-1 ליטר של סם מסוג GBL המכונה "סם האונס", אשר היה מיועד עפ"י החשד למכירה והפצה.
עוד ב-
בעקבות השת"פ של המשטרה עם יחידת הסמים במכס נתב"ג נערכו שוטרי הבילוש והמודיעין של תחנת נהריה לפעילות יזומה ומתוחכמת על מנת לעצור את החשוד והתחזו לשליחים שהגיעו לספק לו את המשלוח ואז עצרו את החשוד. היום בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה, תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית המשפט בקריות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה