אוכל
מלון הבוטיק ישתף פעולה עם השף המפורסם: נופש אורבני וקולינרי
שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין מלון אינדיגו תל אביב למסעדת “התרנגול הכחול” בניצוחו של השף שאול בן אדרת, מציע חווית לינה וקולינריה בלתי נשכחת.
 (1).jpg)
מלון אינדיגו תל אביב ממשיך למצב את עצמו כלוקיישן אורבני-יוקרתי עם טאץ’ של בוטיק עולמי. הפעם מכריז המלון על שיתוף פעולה מסקרן וייחודי עם מסעדת "התרנגול הכחול" של השף שאול בן אדרת, מהשפים הבולטים והאהובים בישראל.
במסגרת שיתוף הפעולה יוכלו האורחים ליהנות מחבילת אירוח הכוללת לילה מפנק במלון אינדיגו המעוצב בהשראת עולמות האופנה והיהלומים. אך זהב לא הכל, חבילת האירוח תכלול גם ארוחת ערב זוגית במסעדת "התרנגול הכחול", הכוללת מנות פתיחה, עיקריות, קינוח, קוקטיילים ושתייה קלה. כל זה, במרחק של 10 דקות הליכה מהמלון. את הבוקר יפתחו עם ארוחת בוקר מפנקת במיוחד בבית המלון.
צילום: איה בן עזרי
אסף בן דב סמנכ"ל שיווק ומכירות אפריקה ישראל מלונות: "השילוב בין קולינריה מצוינת ללינה במלון בוטיק יוקרתי יוצר חוויה כוללת ומשודרגת לאורחים שלנו – כזו שמרימה את המושג 'חופשה אורבנית' לגבהים חדשים. החיבור עם השף שאול בן אדרת ו'התרנגול הכחול' הוא טבעי ומדויק. אנחנו מזמינים את הקהל ליהנות מערב שהוא גם בילוי וגם נופש – בלי לעזוב את העיר".

צילום: דור ביידר לאסף קרלה
עוד ב-
החבילה זמינה בימי רביעי וחמישי לאורך חודש אפריל, החל מהשעה 19:30, ומיועדת לאורחים שמחפשים לשלב נופש אורבני עם חוויה קולינרית מוקפדת. חבילת חדר קלאסי כולל ארוחת בוקר וארוחת שף במסעדה לזוג, תעלה החל מ – 1097 שקלים, ולחברי מועדון 988 שקלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה