דיגיטל וטק
דירוג האפליקציות שכבשו את ישראל: מי מככבת החודש?
האפליקציות המובילות בחודש האחרון משקפות המשך המגמה בהרגלי השימוש של הציבור, עם נוכחות חזקה לאפליקציות חירום, תקשורת ומשחקים. אילו מגמות חדשות מתגלות, ומה עומד מאחורי השינויים בדירוג?
המציאות הביטחונית בישראל ממשיכה לעצב את הרגלי השימוש של הציבור באפליקציות, כשברשימת האפליקציות המובילות החודש ניכרים שינויים. מהנתונים העדכניים ל-9 בנובמבר לפי Similarweb, ניתן לראות דומיננטיות של אפליקציות חירום לצד אפליקציות תקשורת ומשחקים פופולריים.
בקרב משתמשי אנדרואיד, וואטסאפ ממשיכה להוביל בראש הדירוג (Usage Rank), עם יציבות במקום הראשון, ואחריה דפדפן Google Chrome במקום השני. Samsung One UI Home שמרה גם היא על המקום השלישי, בעוד Gmail עלתה מקום אחד למקום הרביעי. יוטיוב, לעומת זאת, ירדה מקום אחד ונמצאת כעת במקום החמישי, בעוד אפליקציית Google נותרה יציבה במקום השישי. אפליקציית השעון של סמסונג טיפסה למקום השביעי, ואילו פייסבוק ואינסטגרם עלו מקום אחד כל אחת, למקומות השמיני והתשיעי בהתאמה. את הרשימה סוגרת Spotify, שירדה שני מקומות למקום העשירי.
בקרב משתמשי iOS, אפליקציית ChatGPT ממשיכה להוביל את דירוג ה-Store Rank, ואחריה Block Blast! במקום השני ללא שינוי. אפליקציית הקניות Temu שמרה על המקום השלישי, בעוד אפליקציית צופר (Red Alert) עלתה למקום הרביעי. Threads ירדה למקום החמישי, בעוד Mini Games: Calm & Chill רשמה עלייה מרשימה של שמונה מקומות למקום השישי. אפליקציית פיקוד העורף ירדה למקום השביעי, ואפליקציית Fawri עלתה למקום השמיני. טיקטוק ו-Google סוגרות את העשירייה עם ירידה של מקום אחד כל אחת.
עוד ב-
אפליקציות חירום דוגמת צופר ופיקוד העורף ממשיכות להיות רלוונטיות בשל המצב הביטחוני, בעוד משחקים קלילים ואפליקציות קניות זוכות לפופולריות שמצביעה על רצון לשגרה ואסקפיזם. לצד זאת, אפליקציות בסיסיות לתקשורת ושירותים יומיומיים שומרות על מעמד יציב בצמרת הדירוג.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה