שיווק ופרסום
בהשקעת מיליוני שקלים: רנואר משיקים קמפיין חדש לכבוד החג
מותג האופנה רנואר, משיק את קמפיין החג שלו, עם נבחרת הפרזנטורים אשר צולם באיי סיישל בהשקעה של כ-2 מיליון שקל. צפו בצילומים מהקמפיין היוקרתי
.jpg)
מותג האופנה מהמובילים בישראל, רנואר, משיק את קמפיין החג שלו, עם נבחרת הפרזנטורים אשר צולם באיי סיישל בהשקעה של כ-2 מיליון שקל.
האביב מביא איתו התחדשות, פריחה ואווירה חגיגית מלאת אור. בהשראת תחושת הרעננות הזו רנואר יצרה קולקציה שמשלבת בין אלגנטיות מסורתית לבין אופנה מודרנית. הפריטים מעוצבים בקווים נקיים ומדויקים עם נגיעות של טקסטורות עשירות, רקמות עדינות ובדים רכים ונשפכים, שמעניקים מראה טבעי ונינוח המתאים לערב החג ולימים האביביים שמגיעים אחריו.
.jpg)
הקמפיין החדש של רנואר (צילום: שי פרנקו)
.jpg)
הקמפיין החדש של רנואר (צילום: שי פרנקו)
הקולקציה מתכתבת עם מגמות עולמיות בולטות כמו חזרה לחומרים טבעיים, עבודות יד מסורתיות וטקסטילים קלילים ואווריריים – טרנדים שמדגישים חיבור בין נוחות לאסתטיקה.
.jpg)
הקמפיין החדש של רנואר (צילום: שי פרנקו)
.jpg)
הקמפיין החדש של רנואר (צילום: שי פרנקו)
עוד ב-
השנה, עולם האופנה מאמץ את סגנון הבוהו-שיק המתוחכם, עם דגש על בדי קרושה עשירים, רקמות רומנטיות ובדים מנוחשים שמוסיפים עומק ועניין לכל לוק. בדי הקרושה, שמסמלים שילוב בין מסורת לעכשוויות, מככבים בקולקציה במראה נשי ורך, בעוד שבדים נשפכים עם הדפסים עדינים יוצרים תחושה טבעית ורעננה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה