תקשורת ומדיה
כתב חדשות 13 אוזכר ע"י המשטר האיראני: "עלי חמינאי אוהב אותך"
לאחר שתועד מוביל שידור מתוך מרחב מוגן במהלך ירי מטח הטילים לישראל, סוכנות הידיעות הפרסית בחסות הממשל העבירה מסר עוקצני לכתב חדשות 13. כיצד הגיב העיתונאי? | כל הפרטים
אופק צח, כתב חדשות 13, אוזכר על ידי סוכנות הידיעות הפרסית לאחר שנחשף תיעוד שלו בו הוא מוביל שידור מתוך מרחב מוגן בצל מטח הטילים ששוגר מאיראן לישראל. בתוכנית הבוקר של ערוץ 13, אותה מגישים רותם ישראל ועומר ירדני, התייחס העיתונאי למסר העוקצני שהמשטר האיראני שיגר אליו.
סוכנות הידיעות הפרסית במימון הממשל פרסמה את תמונתו של העיתונאי אופק צח בעודו מוביל שידור מתוך מרחב מוגן ולצידה נכתב: "הכתב הישראלי משדר מתוך בונקר בשל חשש טילים איראניים". בעקבות כך, פנה המגיש עומר ירדני לאופק צח וציין בהומור רב: "עלי חמינאי, מחבב אותך ואוהב אותך".
בתגובה למסר שהעביר המשטר האיראני לערוץ 13 ולכתב הישראלי בפרט, ציין אופק צח כי הוא לא מתרגש יתר על המידה מפרסום תמונתו בכלי התקשורת של מדינת האויב. "בוא נגיד לאיראנים ככה: נכנסו למרחב מוגן, הכל בסדר ולא קרה שום דבר. עלי חמינאי, אני בטוח שישראל תגיע גם אלייך ואני בטוח שגם ננצח.
עוד ב-
אם צריך, נהיה במרחב מוגן גם. הכל בסדר", הכריז כתב חדשות 13. רותם ישראל, מגישת ערוץ 13, שהתלהבה מתגובתו של הכתב, ציינה מצידה: "וואו אופק, יש לי הרגשה שזה הולך לככב בטלוויזיה האיראנית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



