משפט
חשד חמור: פלסטיני רצח צעירה ישראלית הריונית ושרף את גופתה
תושב הכפר א-ראם, בן 35, יואשם כי רצח את בת זוגו בעודה יולדת, הצית את גופתה - ולאחר מכן אף מכר את רכבה תמורת בצע כסף
בתחילת חודש אפריל התקבל דיווח ברשות הפלסטינית, לפיו, נמצאה גופה של צעירה ישראלית שהייתה בהריון. הצעירה אותרה בכפר א-ראם שסמוך לעיר רמאללה, כאשר גופתה שרופה, ותינוקה היה מחובר אליה דרך חבל הטבור.
האירוע החמור הדיר שינה משוטרי מחוז יהודה ושומרון. החקירה הסבוכה, נוהלה ביחידה המרכזית במחוז ש"י, כדי להגיע לחקר האמת, נעשה שימוש במיטב האמצעים הטכנולוגיים, פעולות חקירה סמויות, וכן, מעצר עשרות חשודים פוטנציאליים.
תיעוד המשטרה. קרדיט צילום: דוברות המשטרה
כחלק מהחשודים, הצליחו השוטרים לשים את ידם על אבי התינוק, בן 35, תושב הכפר א-ראם. תחת חקירה עצימה, התגלה על פי החשד, כי אבי התינוק רצח את האישה בעודה כורעת ללדת, ולאחר מכן - הצית את גופתה. כאשר סיים את מלאכתו האכזרית, מכר את רכבה של הנרצחת, והתעקש על קבלת הכסף.
תיעוד המשטרה. קרדיט צילום: דוברות המשטרה
עוד ב-
אתמול (ראשון) לאחר גיבוש תשתית ראייתית מספקת, הוגשה הצהרת תובע נגד החשוד. בימים הקרובים, יוגש כתב אישום נגדו, המייחס לו עבירת רצח בנסיבות מחמירות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מה חדש תחת השמש, זה דרכו של האיסלאם (ל"ת)סה"כ בן אדם "טוב" חח 05/2025/19הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.להכנס להריון מכלב רצחני (ל"ת)עופר 05/2025/19הגב לתגובה זו0 0סגור



