טלוויזיה
מעיין אדם משתפת בדמעות: ''אני לא יכולה להציל אותה''
בתגובה אמוציונלית שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, חשפה מעיין את תחושת חוסר האונים המטלטלת: "זה שובר את הלב. בא לי לצרוח לתוך המסך 'רוצי! תברחי! בואי הביתה!'. אבל אני לא יכולה להציל אותה. אנחנו יכולים להציל רק את הדורות הבאים"

טרגדיה אישית בצל אסון לאומי מלווה את מעיין אדם, שאיבדה את אחותה הצעירה מפל במתקפת הטרור ב-7 באוקטובר. מפל אדם ז"ל, שנרצחה במסיבת הנובה, הפכה לאחת מסמלי האסון הנורא, כאשר תיעודים חדשים ששודרו לאחרונה בתוכנית "עובדה" בקשת 12 חשפו רגעים מהמסיבה, בהם נראתה גם מפל לצד קורבנות ושבויים אחרים.
התיעודים המצמררים, שכללו גם חומרים מקיפים על החטוף אלון אהל השורד עדיין בשבי ועל העיתונאית איילת ארנין ז"ל שנרצחה במיגונית, העלו מחדש את הכאב העצום שחווים בני המשפחות. צפייה בחומרים אלה הייתה קשה במיוחד עבור מעיין, שנאלצה לראות את אחותה בשעותיה האחרונות בלי יכולת להתערב בגורל האכזרי.
בתגובה אמוציונלית שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, חשפה מעיין את תחושת חוסר האונים המטלטלת: "זה שובר את הלב. בא לי לצרוח לתוך המסך 'רוצי! תברחי! בואי הביתה!'. אבל אני לא יכולה להציל אותה. אנחנו יכולים להציל רק את הדורות הבאים".
עוד ב-
מעבר לכאב האישי, מעיין אדם מצטרפת לקולות הרבים הדורשים חקירה מעמיקה של האירועים הטרגיים. היא מסיימת את הפוסט בקריאה נחרצת: "ועדת חקירה ממלכתית עכשיו" - דרישה המהדהדת את תחושת הצורך בלקיחת אחריות והפקת לקחים שימנעו טרגדיות דומות בעתיד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.בכל פעם שאין לה עם מה להדחף לכותרות היא מקפיצה את אחותתמורה נבוכים 04/2025/06הגב לתגובה זו0 0הצטערנו והשתתפנו. מספיק ודי.סגור