אוכל
עוגת גבינה מושלמת לפסח בכלום עבודה: המתכון של קורין גדעון
מחפשים קינוח כשר לפסח, קל להכנה וכזה שאי אפשר להפסיק ליישר? מגישת הטלוויזיה ואושיית הרשת קורין גדעון מפרסמת את עוגת הגבינה המיתולוגית של חמותה - שגידלה עליה 14 ילדים. רצנו לנסות

עוגת גבינה נימוחה וקטיפתית שלא מצריכה אפילו הפרדת ביצים ובנוסף כשרה לפסח – נשמעת כמו שיחוק אמיתי. המתכון של קורין גדעון (ובעצם של חמותה) יצריך מכם רק 7 מצרכים בסיסיים, קערה עמוקה וכמה תנועות ערבוב קלילות – והופ יש לכם את כוכבת החג הלבנה. מתחילים!
עוד ב-
מצרכים:
אופן ההכנה:
- 1 כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1/4 כוס קמח תפו״א
- 1 קילו גבינה לבנה (2 מכלים של 500 גרם)
- 5 ביצים
- 4 שמנת חמוצה
- 2 סוכר וניל
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- בקערה גדולה מערבבים סוכר, סוכר וניל, קמח תפו״א, גבינה לבנה וביצים. שימו לב שהבלילה יוצאת דלילה יחסית. לא לדאוג, ככה זה צריך להיות!
- מעבירים לתבנית גדולה, מרופדת נייר אפייה, ומכניסים לתנור ל-50 דקות.
- בינתיים, מערבבים את השמנת החמוצה עם סוכר הווניל.
- כשהעוגה אפויה, מוזגים את השמנת על העוגה, משטחים באופן שווה ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות אפייה.
- מוציאים מהתנור לצינון עד טמפ׳ החדר.
- מומלץ להגיש עם פירות העונה דוגמת תותים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה