ויראלי
גיא זוארץ חושף את יעל בר זוהר: ''מאבדת את השלווה''
מגיש רשת 13 שיתף מההווי הזוגי שלהם בהצגה שהם מריצים על הבמות: ''אין דבר שמטריף את יעלי יותר מזה שאני מנגן על הפאנטם. היא פשוט מאבדת את שלוותה. אז כמובן דאגתי שזה יהיה בהצגה שלנו''

ההופעה של גיא זוארץ ואשתו של יעל בר זוהר מריצים כבר זמן לא קצר את ההופעה הזוגית שלהם על הבמה ''בוא לא נדבר על זה'' ואמש (שבת) חשף המגיש של רשת 13 מה הדבר שהכי מוציא את בר זוהר מהכלים.
זוארץ כתב: ''אין דבר שמטריף את יעלי יותר מזה שאני מנגן על הפאנטם. היא פשוט מאבדת את שלוותה. אז כמובן דאגתי שזה יהיה בהצגה שלנו. 'בוא לא נדבר על זה' חמישי בבת ים מחכים לך'' והוא גם המשיך וכתב: ''יעלי כל כך מצחיקה שלפעמים אני לא עומד בזה ונקרע על הבמה''
רק בתחילת החודש, בעלה גיא זוארץ לציין יום מאושר. ואין ספק שלמגיש של רשת 13 היה הרבה מה לומר עם הגיעו לגיל 52. זוארץ שיתף את העוקבים שלו בתמונה שלו עם עוגת יום הולדת ועליה נרות: ''בוקר יומולדת. הברכות והמילים של יעלי והילדים זו המתנה הגדולה ביותר בעולם. זכיתי ממש. התפילה שלי בכל יום ובטח שהיום ביום הולדתי היא שכל האחים והאחיות שלנו יחזרו במהרה למשפחות שלהם אמן!!''.
בהמשך הערב הופיעו השניים יחד, ועל הבמה חיכתה לזוארץ הפתעה נוספת. ההפקה של המופע אירגנה לו עוגה ומול הקהל איחל זוארץ בקול כי הוא מאחל לשובם של אחינו ואחיותינו שנמצאים עדיין בשבי החמאס בעזה.
בהמשך הערב הופיעו השניים יחד, ועל הבמה חיכתה לזוארץ הפתעה נוספת. ההפקה של המופע אירגנה לו עוגה ומול הקהל איחל זוארץ בקול כי הוא מאחל לשובם של אחינו ואחיותינו שנמצאים עדיין בשבי החמאס בעזה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה