מינויים
מינוי חדש בחברת השיווק המובילה: "יתרמו להובלת השוק הישראלי"
חברת LEADERS הכריזה על צירופה של שרון לוי עופרי כסמנכ"לית לקוחות משפיענים ותוכן: "מאמינה בכוחם של יוצרים לייצר השפעה אמיתית"

חברת LEADERS, מובילת תחום השיווק באמצעות משפיענים וחלק מקבוצת Stagwell (NASDAQ: STGW), הודיעה על הצטרפותה של שרון לוי עופרי להנהלת החברה כסמנכ"לית לקוחות משפיענים ותוכן
שרון מגיעה לאחר קריירה מרשימה בקבוצת אסתי לאודר ישראל, שם הובילה את תחום ה-Earned Media וניהלה את פעילות המשפיענים של המותגים המובילים. שרון בעלת מומחיות בניתוח ביצועי משפיענים, אסטרטגיות תוכן ושיתופי פעולה עסקיים, הצטרפותה של שרון מחזקת את LEADERS ותסייע בהמשך צמיחתה.
מנכ”ל החברה, איתמר גונשרוביץ אמר: "שרון מביאה איתה ידע וניסיון משמעותיים שיתרמו להובלת השוק הישראלי בשיווק דיגיטלי 360, המשלב פעילות משפיענים, מדיה, סושיאל, אימייל מרקטינג והפקות תוכן, בשילוב טכנולוגיה מבוססת AI."
שרון לוי עופרי שיתפה: "אני נרגשת להצטרף ל-LEADERS ולהיות חלק מחברה שמובילה את תחום השיווק באמצעות משפיענים. אני מאמינה בכוחם של יוצרים לייצר השפעה אמיתית ומצפה להביא מניסיוני כדי להמשיך לפתח את התחום וליצור מהלכים חדשניים ומשמעותיים."
LEADERS שנוסדה על ידי ערן ניזרי ויהונתן הערמי, היא חברה מובילה בתחום השיווק באמצעות משפיענים, המשלבת טכנולוגיה מתקדמת ליצירת קמפיינים אפקטיביים וממוקדים. ביולי 2024 נרכשה החברה על ידי קבוצת Stagwell (NASDAQ: STGW), מהלך שהעצים את יכולותיה הגלובליות והטכנולוגיות.
עוד ב-
סטאגוול, מהקבוצות המובילות בעולם הפרסום, הודיעה ביולי 2024 על הסכם לרכישת חברת לידרס, עסקה זו מציגה את כוחה הגדול של לידרס בשוק הפרסום העולמי, כאשר העסקה האחרונה בסדר גודל דומה בישראל הייתה רכישת בלינק על ידי Havas, ומדגישה את המעמד המוביל של לידרס בתעשייה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה