בארץ
למען יתומי המלחמה: מרוץ מיוחד התקיים בפארק הלאומי בר"ג
עובדי ועובדות בנק הפועלים השתתפו במרוץ מיוחד להתרמת כספים למען יתומי מלחמת חרבות ברזל, שנמנים על מאות ילדים בגילאים שונים

עובדות ועובדי בנק הפועלים, יחד עם בני משפחותיהם, השתתפו במרוץ מיוחד שהתקיים בשישי האחרון בפארק הלאומי ברמת גן שהיה ריצה חברתית משותפת יחד עם מנכ"ל בנק הפועלים, ידין ענתבי, כתרומה כספית לעמותה.
במרוץ התקיימו שלושה מקצים כשהבנק תרם לעמותת "עוטפים באהבה" על כל משתתף במקצה 7.5 ק"מ תרומה של 1000 שקלים, על משתתף במקצה 5 ק"מ - 750 שקלים, על משתתף במקצה של 2.5 ק"מ - 500 שקלים ועל משתתף במקצה "אפרוחים" לחצי ק"מ - הבנק תרם 250 שקלים. מעבר לתרומה הכספית בשם העובדים, מטרת המרוץ הינה העלאת מודעות לעמותה ולמטרותיה.
עמותת "עטופים באהבה" הוקמה ימים ספורים לאחר אירועי ה-7 באוקטובר, על ידי נשות ואנשי עסקים והייטק, במטרה לתמוך ב-477 ילדים בגילאים שונים שהתייתמו מהוריהם בטבח הנורא מכל שידעה מדינת ישראל. רובם חוו באופן ישיר את זוועות היום ההוא וזקוקים לתמיכה וליווי משמעותיים הרבה מעבר למימון הרשויות.
עוד ב-
מטרת העמותה היא לאפשר לכל ילד וילדה לחיות חיים מלאים ומיטביים ככל האפשר, לצד הטראומה והאובדן שחוו. פעילות העמותה מתמקדת בתמיכה כלכלית בילדים ומשפחותיהם, תהליך שיקום וחוסן דרך טיפולים אלטרנטיביים, חוגים והצטיידות חיונית, השתתפות במימון מסגרות חינוך לילדים ומענקים לאירועי חיים משמעותיים בחייהם של הילדים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה