בריאות

העוגות האהובות יורדות מהמדפים: זו הסיבה שאסור לאכול אותן

ריקול של מפעל דמ-תים על עוגות שמרים, שוקולד, תפוחים, שוקולד וניל ושוקולד חלווה. בבדיקה שנערכה על ידי שירות המזון בלשכת הבריאות מרכז, נמצא אלרגן מסוג ביצים שאינו מסומן במידע על האלרגנים בתווית המוצר, אך כן מופיע ברשימת הרכיבים
מערכת ice | 
אספקת מזון (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
קריאה להחזרת מוצר, ריקול, של מפעל דמ-תים (ללוש). הוכרז על שורה של מוצרי מאפה בהם עוגות שמרים, שוקולד, תפוחים, שוקולד וניל ושוקולד חלווה. בבדיקה שנערכה על ידי שירות המזון בלשכת הבריאות מרכז, נמצא אלרגן מסוג ביצים שאיננו מסומן במידע על האלרגנים בתווית המוצר, אך כן מופיע ברשימת הרכיבים.
שמות המוצרים: עוגות שמרים, שוקולד, תפוחים, שוקולד וניל, שוקולד חלווה. שם מסחרי/ מותג: מאפיית ללוש, שם יצרן: דמ-תים בע"מ, תאריך תפוגה: עד וכולל 12.4.23, תאריך ייצור: 29.3.2023.

החברה הודיעה בין היתר: "צרכנים שיש להם אלרגיה לביצים ולאלרגנים הנוספים המופיעים בתווית המוצר/ים מתבקשים שלא לצרוך אותו/ם. בתיאום עם שירות המזון במשרד הבריאות מפעל דמ-תים אוסף את המוצר מדרכי השיווק".
בחודש האחרון נרשמה שורת הודעות של סוגת, שופרסל ומיימונ'ס להחזרה יזומה על מוצרי הקורנפלור, שבזה אחר זה ולא משנה באיזה מותג או רשת שיווק, הורד מהמדפים בשל אלרגן שנמצא בשקית ולא נכתב בתווית מאחור.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה