אוכל
על שפת הכינרת: חוויה קולינרית חדשה מגיעה לטבריה
לראשונה בכנרת: מול נוף עוצר נשימה תוכלו ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית ששמה דגש לא רק על אוכל אלא גם על הבילוי עצמו ומביאה בשורה חדשה לצפון

טבריה מתעוררת לחיים עם מסעדה חדשה על שפת הכינרת אל מול נוף עוצר נשימה. אחרי ההצלחה לזה זכתה מסעדת "פיפל" במרכז, הוחלט להביא את החוויה המשלבת אוכל, מוזיקה ומופעים גם לצפון.
במשך שלושה ערבים בשבוע (רביעי, חמישי ומוצ"ש) ייכנסו לבר-מסעדה רק אלו שהזמינו מקום מראש, והם יוכלו ליהנות מסרוויס ערב עשיר לצד מופע של הפיפל. אך בניגוד לכל שאר המקומות שמציעים מופע לקהל הרחב, הקהל ישלם רק על ההזמנה מהתפריט ולא יגבה ממנו תשלום מראש או מעבר לכך.

טטאקי טונה של הפיפל, צילום: גליה אבירם
התפריט שמציע המקום עשיר וכולל בתוכו מנות ראשונות, סלטים, עיקריות, קינוחים ואפילו קוקטיילים. בין המנות בתפריט ניתן למצוא טטאקי טונה עם קראסט שומשום שחור ולבן ואיולי לימון. (98 שקלים); פילה לברק אפוי בתנור עם קרם פירה שורשים (160 שקלים); סלמון צרוב עם קרם פירה כרובית (164 שקלים); מנת אנטריקוט לצד רוטב צ'ימצ'ורי, גזר קונפי בצבעים, ותפוח אדמה קראנצ'י (240 שקלים) ואפילו קינוח בהשראת דובאי שמשלב חלווה, פיסטוק, שיערות קדאיף ושוקולד (79 שקלים).
מי שהחליט להביא את הבשורה לצפוניים הוא איש העסקים חיים אקנין, מבעלי הביץ' קלאב, חוף נאמוס, ובעל 20 שנות וותק בתחום התיירות. לדבריו: "הקונספט הזה חדש בארץ, אבל כבר פועל ומתפתח בעולם, שמבלים היכן שסועדים".

האנטריקוט של פיפל, צילום: גילה אבירם
עוד ב-
פיפל – (Pepole), בר מסעדה, חוף נאמוס, רח' שדרות אליעזר קפלן 2 טבריה. שעות פתיחה: ד',ה', ומוצ"ש בשעה: 21:00, להזמנות מראש בלבד בטל' או וואצאפ: 0535537335.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה