אוכל
טורטיות בעבודת יד: תכירו את המסעדה המקסיקנית הכשרה החדשה
בשורה טובה לשומרי הכשרות: מסעדה מקסיקנית חדשה שמבוססת על טורטיות נפתחה והיא כולה כשרה. איפה היא ממוקמת ומה מגישים שם?

כמו פטריות אחרי הגשם, עוד ועוד מסעדות ומקומות בילוי כשרים נפתחים. נראה שהמסעדנים בארץ הבינו כי יש ביקוש רב לאוכל טוב וכשר - מסעדות שף, המבורגר בלב תל אביב ועכשיו גם מסעדה מקסיקנית חדשה.
לורו היא מסעדה מקסיקנית חדשה שנפתחה בצומת שילת ליד העיר מודיעין. המסעדה מביאה קונספט מרענן של אוכל מהיר ואיכותי שמבוסס בעיקר על טורטיות בעבודת יד, בשרים מובחרים ורטבים ייחודיים .

באדיבות ברון פרסום
המסעדה החדשה מתמחה בטורטיות הנאפות במקום מידי יום, עם מגוון רחב של מילויים לבחירה, כגון עוף, בקר ותחליף צמחוני איכותי, לצד תוספות מגוונות ורטבים ייחודיים. בין הרטבים הבולטים: איולי מטבוחה, שיפקה נענע, צ'ילי אננס וסלסות מקוריות שהופכים כל ביס לחוויה מפתיעה. מחיר המנות נע בין 49 שקלים (עבור טורטיית אנטריקוט/קבב/עוף) ועד 52 שקלים (עבור טורטייה טבעונית). המקום מגיש את המנות גם בתוך ג'בטות (56-59 שקלים) ומספר מנות ראשונות כמו נאצ'וס (32 שקלים) וכנפיים ברוטב צ'ילי אננס (36 שקלים)
"הטורטייה היא עולם שלם של טעמים ואפשרויות, ולכן החלטנו להתמקצע מהבסיס – להכין את הבצק במקום, לבחור את הבשרים הכי טובים, ליצור תחליף צמחוני איכותי ולבנות קונספט חדש ומרגש", אומרים בלורו.
עוד ב-
.jpeg)
באדיבות ברון פרסום
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה