רכילות עסקית

חברת אנוטקה בצעד יוצא דופן: משיקה את חטיבת המשקאות

חברת אנוטקה השיגה חטיבה לייבוא משקאות מיפן הנקראת "אנוטקה ניהון שו". המשתתפים נהנו מסדנת סאקה שהעביר נאור לוי, מייסד תרבות הסאקה בישראל
מערכת ice | 
אלכוהול (צילום UNSPLASH)
חברת אנוטקה, בבעלותה של משפחת חינאווי, השיקה חטיבה לייבוא משקאות מיפן הנקראת "אנוטקה ניהון שו", בנוכחות בכירים מהתעשייה: בכירים ממבשלת שיראטאקי היפנית, הנספח המסחרי בשגרירות יפן בישראל- יוסקה צוצומי ונספחים נוספים מהשגרירות, ובכירים מתעשיית היין והקולינריה, שנהנו מסדנת סאקה שהעביר נאור לוי, מייסד תרבות הסאקה בישראל.
במסגרת המהלך וכסנונית ראשונה, תושק בארץ בחודש הקרוב, מבשלת שיראטאקי המפורסמת בעולם הודות לסאקה הייחודי שהיא מייצרת. מדובר באחת המבשלות המובילות והמעוטרות ביפן, הזוכה להצלחה יתרה ברחבי העולם.
מבשלת שיראטאקי הינה מבשלה משפחתית אשר נוסדה בשנת 1855 ומנוהלת על ידי הדור השביעי במשפחה. שיראטאקי נחשבת לפורצת דרך בתעשיית הסאקה ביפן, בזכות סדרת מוצרים בשם ג'וזן אשר הושקה לפני כ- 33 שנים  והשפיעה ללא היכר על תעשיית הסאקה ביפן, הודות למנעד טעמים קליל, רענן ופרחוני שעד להשקתו לא התקיים בתעשייה.
נאור לוי, מנהל מחלקת האלכוהול היפני באנוטקה ומייסד תרבות הסאקה בישראל: "כמייסד תרבות הסאקה בישראל, אני שמח וגאה על השותפות עם חברת אנוטקה, הראשונה לזהות את החזון העסקי בשוק פעיל זה ולהרים את הכפפה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה