השוק
לאור הזינוק ברווחים: לוינשטין הנדסה עם ביקשי יתר בהנפקת אג"ח
לאחר שנה מוצלחת במיוחד מבחינת רווחים, לוינשטין הנדסה מדווחת על ביקוש יתר במכרז חדש להנפקת אג"ח ומברכת על הבעת האמון

חברת לוינשטין הנדסה, אשר לאחרונה דיווחה על קפיצה גבוהה בהכנסות, מדווחת היום (ראשון) כי ישנם ביקושי יתר במכרז המוסדי שקיימה בהנפקת סדרת אג"ח וההתחייבויות שקיבלה לרכישת אג"ח עומדת על מעל ל-350 מיליון ש"ח.
אגרות החוב המדוברות הן מסדרת ה' של החברה במח"מ של 4.5 שקלים ללא הצמדה, ללא בטחונות וללא האפשרות להמירן למניות. סכום הגיוס שהחברה קבעה היה 180 מיליון שקלים, בעוד ששיעור הריבית שנקבע לא יעלה על 5% בעת זו וייקבע סופית רק לאחר סיום המכרז. האגרות מדורגות ב-S&P בדירוג של A+.
לדברי החברה מטרת הגיוס היא מימון פעילותה השוטפת של החברה לצד פירעון אשראי בנקאי ושימור הגמישות הפיננסית שלה. כאמור, הקבוצה דיווחה על לאחרונה על הכנסות רבות ואף על כניסה לתחום הקמה ותפעול של מרכזי נתונים.
החברה דיווחה על רווח נקי של 52.6 מיליון שקלים ברבעון השני של השנה (זינוק של 142% לעומת הרבעון המקביל ב-2021).
עוד ב-
שאול לוטן, מנכ" ל ובעלי החברה, מסר: "ביקושי היתר מהמשקיעים המוסדיים בתקופה בה השווקים מתאפיינים בתנודתיות גבוהה ובצל העלאות ריבית מקומיות וגלובליות מהווים הבעת אמון מצד שוק ההון בחוסן ובניסיון של לוינשטין ובאיתנות הפיננסית שלה. כספי הגיוס יאפשרו לקבוצה גמישות פיננסית, ניצול הזדמנויות והמשך הרחבת תחומי הפעילות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה