השוק

הסייבר הישראלי כובש את העולם: זו החברה שגייסה 30 מיליון דולר

חברת הסייבר סטרים סקיוריטי (Stream.Security), המפתחת ומנהלת פלטפורמה לניהול איומי ענן וחשיפתם בזמן אמת, השלימה סבב גיוס מרשים במיוחד מסדרה B בסך 30 מיליון דולר, שמביא את סך ההשקעה בחברה מאז הקמתה ל-55 מיליון דולר
מערכת ice | 
מייסדי סטרים סקיוריטי (צילום נאסדק)
חברת הסייבר הישראלית סטרים סקיוריטי (Stream.Security), המפתחת ומנהלת פלטפורמה לניהול איומי ענן וחשיפתם בזמן אמת, השלימה סבב גיוס מרשים במיוחד מסדרה B בסך 30 מיליון דולר.
הסיבוב הובל על ידי קרן US Venture Partners, בהשתתפות citi ventures והמשקיעים הקיימים Energy Impact Partners (EIP), Cervin Ventures, TLV Partners, Stanford Endowment Fund ו-Glilot Capital Partners. סיבוב הגיוס מביא את סך ההשקעה בחברה מאז הקמתה ל-55 מיליון דולר.
סטרים סקיוריטי פיתחה את טכנולוגית Cloud Twin המספקת מודל מדויק ומתעדכן של סביבת הענן של הארגון ומעניקה לצוותי ה-SecOps תמונה מלאה של תשתית הענן, מה שמאפשר להם לאתר איומים, חשיפה לסיכונים וחולשות אבטחה בזמן אמת. על ידי ניתוח והבנה של המצב בעבר, בהווה ובעתיד של סביבת הענן, צוותי הסקיוריטי יכולים לזהות במהירות נתיבי תקיפה בכל המרכיבים של תשתית הענן ואת היקף הפגיעה.
כן היא מאפשרת להעריך את ההשפעה הפוטנציאלית של הפרות כללים על ידי משתמשים ולהפחית באופן דרסטי את זמן התגובה הממוצע (MTTR) על ידי בנייה והדמית מסלול מלא של ההתקפה. הפלטפורמה משתמשת ב-GenAI כדי לייעל חקירת אירועים, וצמצום פערי ידע וכך ממקסמת את היעילות של צוותי האבטחה העמוסים ומשמשת עבורם מכפיל כוח.

כשני שליש מפרצות הדאטה בארגונים כוללות רכיבי מידע שנשמרים בענן, ועלות התיקון של כל אחת מהן נאמדת בקרוב ל-5 מיליון דולר. 82% מהארגונים נזקקים ליותר מ-7 שעות להגיב למתקפה, בעוד שהתוקף הממוצע זקוק לפחות מ-3 דקות לבצע את הכניסה לנכסים הדיגיטליים של הארגון ולהתחיל להתקדם בהם.
מצב זה מחייב את הארגונים להשתמש בגישות אבטחה מקוריות בענן, שלוקחות בחשבון את האופי הדינמי של תשתית הענן ואשר מעניקות תמונת מצב עדכנית בזמן אמת לצוותי האבטחה שפועלים בתנאי מחסור במשאבים.
סטרים סקיוריטי הוקמה בשנת 2020 על ידי אור שושני (מנכ"ל), לשעבר מייסד Cigol שנמכרה למלאנוקס, סתיו סיטניקוב (מנהל מוצר ראשי), שניהל צוות שיווק טכנולוגי במלאנוקס ולירן רופמן (סמנכ"ל טכנולוגיה), לשעבר מנהל צוות הפלטפורם באימפרבה. החברה מעסיקה 60 עובדים במרכז הפיתוח הישראלי ובארה"ב. כספי הגיוס ישמשו להאצת צמיחת החברה ולגיוס עובדים בתחומי הפיתוח, השיווק, המכירות וליווי הלקוחות ברחבי העולם.
אור שושני, מייסד משותף ומנכ"ל Stream.Security, מסר: "צוותי ה-SecOps זקוקים לפתרון ענן שהם יכולים לסמוך עליו. ללא יכולת להעריך ולנהל באופן רציף איומים בזמן אמת, הם מאבטחים את הענן עם יד אחת קשורה מאחור. סבב הגיוס מגיע לאחר שנת צמיחה של מעל ל-400% ולקוחות חדשים בתחומי הפיננסים, אנרגיה ומסחר אלקטרוני והוא חיזוק נוסף לגישה הייחודית שלנו לאבטחת ענן. השקעה זו תמלא תפקיד חשוב בהפיכת טכנולוגית Cloud Twin לחלק בלתי נפרד ממערכת האבטחה של ארגונים ברחבי העולם".
ז'ק בנקובסקי, שותף ב-US Venture Partners, סיפר: "תחום פתרונות אבטחת הענן נמצא עדין בשלבים התחלתיים, עם 89% מהארגונים פועלים לשפר את יכולות הזיהוי והתגובה בענן עם טכנולוגיות מתקדמות. השקענו בעבר בחברות סייבר מובילות ומחקרי השוק שערכנו הצביעו בבירור על הצורך בפתרון אבטחת ענן חדש בזמן אמת. אנו נרגשים להשקיע בפתרון שונה מהותי ומוכח שעוזר לצוותי ה-SecOps עם חלופה איכותית לפתרונות אבטחה נקודתיים בענן שיוצרים פערי אבטחה שניתנים לניצול ועולים לארגונים מיליוני דולרים בחקירה ותיקון."
מאט קרבונרה, מנהל ב-Citi Ventures, הוסיף: "הביקוש מהשוק לפתרון איכותי לזיהוי של איומים בזמן אמת ומתן תגובה מהירה מעולם לא היה חזק יותר. זאת מאחר שרוב צוותי ה-SecOps עדיין מסתמכים על פתרונות המיועדים לשרתים המקומיים כדי להגן על הענן. אנחנו מאמינים ש-Stream נמצאת בעמדה ייחודית לנצל את ההזדמנות הזו ונרגשים לשתף פעולה עם צוות החברה כדי לעזור להניע חדשנות ואימוץ של טכנולוגיית ה-Cloud Twin הייחודית של החברה ברחבי העולם".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה