תרבות ופנאי

איפה נפגשו שרין אברהם, אור שפיץ ועמית בחובר?

איש הקולינריה והמשפיען רון יוחננוב חגג יום הולדת 43 והשיק מתחם קולינרי חדש. לחגיגה הגיעה סוללה נכבדת של סלבס
מערכת ice | 
רון יוחננוב (צילום אור גפן)
איש הקולינריה והמשפיען, רון יוחננוב, חגג יום הולדת 43 ביום חמישי בערב והשיק מתחם קולינרי חדש המשלב חלל להפקות תוכן קולינרי,  סדנאות בישול, חלל לאירועי בוטיק וחנות כלי בית אותם רון מייבא ומייצר באופן בלעדי לבשלנים בישראל. בין החוגגים באירוע היו: יפית אטיאס לוי - הבת של רמי לוי, אור ומירי שפיץ, שרין אברהם, רחלי ורניר, לירן רוזן, שירי עמית, שיינה, שחר וונג ואורן בן מיכאל, ענבר פיניאבסקי, לירי ריימן, טל הופמן, עמית בחובר, ארז דגן ועוד.
המתחם הקולינרי החדש ממוקם ברחוב העצמאות 3 באבן יהודה, ומתפרש על פני חלל פנימי בגודל 300 מ"ר, המתפרש על שני חללים: חלל מרכזי ומודולרי, המשלב מטבח גדול ומעוצב, בו ניתן לקיים סדנאות אוכל, אירועי בוטיק באווירה אינטימית  של עד 80 איש בעמידה ו- 30 איש בישיבה, המתחם הוא ורסטילי ומציע מגוון רחב של אפשרויות. החלל הנוסף משמש כמטבח בוטיק מעוצב, בו ניתן לקיים סדנאות בישול מצומצמות ואישיות בנוסף, ניתן לנצל את החללים לצילום הפקות תוכן קולינרי למדיה.
המתחם משלב כיתת בוטיק מעוצבת, מקצועית ומאובזרת עם כל הציוד הנדרש להפעלת סדנאות מקצועיות וחווייתיות, המטבח כשר - כשרות אבן יהודה. הרעיון למתחם נוצר מתוך ביקוש רב שנוצר על ידי הקהל שצורך את התוכן ברשתות המדיה החברתית של רון יוחננוב, כשמטרת העל היא לספק  חווית אירוח איכותית לאירועי בוטיק וסדנאות אוכל עבור לקוחות פרטיים ועסקיים. עיצוב המקום מודרני המשלב פלטת צבעים רגועה של אפור, ירקרק, שחור ועץ. המטבח הוא לב הסטודיו וככזה נבנה גדול ומרווח כך  שניתן לבשל בו בנוחות וגם להעביר בו סדנאות מרובות משתתפים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה