תקשורת ומדיה

אחרי ירון אברהם - ניר דבורי מגיב לסערה: "אני על המוקד"

לאחר שפורסמה תגובתו של ירון אברהם ביחס לתחקיר ערוץ I24NEWS על אופן העברת מסרים פרו-קטאריים לעיתונאים דרך לשכת ראש הממשלה, כעת הגיע תורו של ניר דבורי להגיב: "לא העלתי על דעתי שאנשי נתניהו משרתים את קטר תמורת תשלום"
מערכת ice | 
ניר דבורי (צילום מסך קשת 12)
לאחר שהעיתונאי אבישי גרינצייג חשף בערוץ I24NEWS תחקיר המתמקד בשיטת הטמעת המסרים הפרו-קטאריים מלשכת ראש הממשלה לציבור באמצעות עיתונאים בכירים בתקשורת הישראלית, ירון אברהם וניר דבורי נמצאים כעת בעין הסערה וסופגים לא מעט ביקורת ברשתות החברתיות.
ניר דבורי, הכתב הצבאי של חדשות 12, מיהר להגיב לביקורת נגדו באמצעות פרסום פוסט בחשבון הפייסבוק שלו. "לכל מי שחובט בי מאתמול, רק להבהיר: כל הפרסומים שצוטטו היו מתוך מידע שקיבלת מדוברו הצבאי של הרוה"מ בזמן מלחמה בענייני המלחמה. אני על המוקד אבל כולם יודעים שפלדשטיין תדרך בשם ראש הממשלה את כולם וכולם פרסמו. הוא גם העלה בשיחות שלנו את ראש הממשלה על הקו כשהיה צריך", כתב דבורי.
הכתב הצבאי של חדשות 12 התייחס לטענות החמורות שמיוחסות לכאורה למקורבי נתניהו במסגרת פרשת קטאר-גייט: "לא העלתי על דעתי שאנשי נתניהו משרתים את קטר תמורת תשלום. לכן, כשנחשפה הפרשה, אני הראשון שאמרתי זאת בשידור ולכן גם נקראתי לעדות פתוחה במשטרה.
לא במקרה חלק עוסקים בי וביחסים ביני לבין הקולגות (מודה, אני צריך להשתפר בזה ומתנצל אם מישהו נפגע) ולא בעניין המרכזי: אנשי ראש הממשלה פעלו עבור קטר ביודעין ובתשלום בזמן מלחמה". 

במקביל, היום (שני) פורסמה תגובתו של ירון אברהם, המשמש ככתב המדיני וכמגיש מחליף בחברת החדשות של ערוץ 12. בציוץ שפרסם בחשבון ה-X שלו, התייחס העיתונאי לתחקיר שפורסם בערוץ I24NEWS וכתב: "התוכן שמיוחס לעיתונאים בכתבה הזו הוא בושה למקצוע ותהום עכורה של בינוניות.
זה כולל את כל החנפנים שאכלו מהיד של השניים האלה בלי טיפת ביקורת, כצינורות שקופים של מניפולציה קטרית - הכל כדי לעלות בכל מחיר עם כותרת או לחילופין כדי 'לדפוק' את הקולגות שלהם, לעיתים באותו גוף תקשורת. איזה מזל ענק יש לי שהגוף היחידי שהתפוצצו היחסים שלי איתו באותו הזמן זה לשכת ראש הממשלה המסואבת".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה