תקשורת ומדיה
מגיש הפטריוטים על גיא פלג: "מפיץ ברחבי העולם עלילות דם אנטישמיות"
פאנליסט ומגיש הפטריוטים, יותם זמרי, תוקף את הכתב המשפטי של חדשות 12, גיא פלג, לאור העובדה שהוא מקפיד לכנות את ראש הממשלה נתניהו "הנאשם" ובעקבות ההתפתחויות בחקירת הפצ"רית
מגיש הפטריוטים ופאנליסט ערוץ 14, יותם זמרי, תוקף הערב את הכתב המשפטי של חדשות 12, גיא פלג, בציוץ עוקצני ברשת החברתית x.
זמרי כותב כי גיא פלג מקפיד לקרוא לנתניהו הנאשם. אולם מנגד הוא טוען כי "לגיטימי לקרוא לכתב המשפטי של חדשות 12 'המפיץ ברחבי העולם עלילות דם אנטישמיות נגד חיילי צה"ל' פלג".
דבריו של זמרי מגיעים בעקבות ההתפתחויות בפרשת הפצ"רית לאחר שהודיעה כי אישרה להדליף את הסרטון מפרשת ההתעללות בעציר פלסטיני בבסיס שדה תימן.
גיא פלג מקפיד לקרוא לנתניהו הנאשם.
— יותם זמרי | Yotam zimri (@YotYotam) November 30, 2025
לגיטמי, כמו כן לגיטימי לקרוא לכתב המשפטי של חדשות 12 "המפיץ ברחבי העולם עלילות דם אנטישמיות נגד חיילי צה"ל" פלג.
דבריו של זמרי מגיעים בעקבות ההתפתחויות בפרשת הפצ"רית לאחר שהודיעה כי אישרה להדליף את הסרטון מפרשת ההתעללות בעציר פלסטיני בבסיס שדה תימן.
בשבוע שעבר אמר פלג את בשידור ב-103fm כי "הממשלה, העומד בראשה, השליחים שלהם, השלוחים שלהם, מנסים להלך אימים על בית המשפט. המשטרה, התקשורת החופשית כל מי שמעז לבקר אותם, שמעז לבקר את הנאשם, שמעז למתוח עליהם ביקורת, ככה הם רוצים, שהשופטים יפחדו, שהעיתונאים יפחדו, שאנחנו נלך עם מאבטחים".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.גיא פלג יצור מתועב. תנו לו להרוס את ערוץ 12. בכף. (ל"ת)יעל 12/2025/01הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.גיא פלג ,מי שמשקר שלוחמינו פושעי מלחמה.."מבצעים מעשהרני 11/2025/30הגב לתגובה זו1 0סדום בנסיבות אינוס" צריך לשבת בכלא. לכן יש לפתוח מגדך בחקירה בגין עלילות הדם האלה .אפילו הפצארריה לא חשבה כך, ולראיה לא האשימה את כוח 100 בגין מעשה סדום בנסיבות אינוס...גיא לכלאסגור



