תקשורת ומדיה
גיא פלג נכנס בממשלה: "רוצים שהעיתונאים יפחדו, שנלך עם מאבטחים"
גיא פלג פתח את תכניתו ברדיו בביקורת חריפה על הממשלה, זאת לנוכח האירועים בבית המשפט בדיון על מינויו של השופט בדימוס יוסף בן חמו: "זה מה שהם רוצים, שהשופטים יפחדו, שהעיתונאים יפחדו, שאנחנו נלך עם מאבטחים"
גיא פלג פתח את תכניתו ברדיו 103FM בו הוא מדבר עם מאזינים בביקורת חריפה על הממשלה, זאת לנוכח האירועים בבית המשפט, במהלך הדיון על מינויו של השופט בדימוס יוסף בן חמו כמלווה חקירת הפרקליטה הצבאית הראשית לשעבר יפעת תומר-ירושלמי בפרשת הדלפת הסרטון מבסיס שדה תימן. הפרקליטות ביקשה לבטל את המינוי בטענה שבן חמו אינו עומד בקריטריונים שנקבעו בפסק דין קודם של בג"ץ, שאפשר לשר המשפטים יריב לוין למנות את המלווה אך חייב אותו למנות עובד מדינה בכיר בעל ניסיון במשפט פלילי וללא זיקה פוליטית.
גיא פלג טען בשידור כי "הממשלה, העומד בראשה, השליחים שלהם, השלוחים שלהם, מנסים להלך אימים על בית המשפט. המשטרה, התקשורת החופשית כל מי שמעז לבקר אותם, שמעז לבקר את הנאשם, שמעז למתוח עליהם ביקורת, ככה הם רוצים, שהשופטים יפחדו, שהעיתונאים יפחדו, שאנחנו נלך עם מאבטחים".
עוד ב-
כזכור, הדיון בבית המשפט פוצץ לאחר שאנשים בקהל התפרצו וצעקו לעבר נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית קריאות בוז. לאחר הפסקה קצרה הדיון חודש ללא קהל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.רוצים שתעוף. שלא נראה אותך יותר. לעולם!!! אתה חלאה!!! (ל"ת)אבי 11/2025/27הגב לתגובה זו2 0סגור



