משפט

טלי גוטליב זועמת על יריב לוין: "טעות טקטית שהזהרתי מפניה"

חברת ועדת חוץ וביטחון בכנסת ח"כ טלי גוטליב זעמה על שר המשפטים יריב לוין, זאת מאחר ולא שלח נציג לדיון בנושא הדחת היועמ"שית: "ברור לכולםשבמאבק בין הרשות המבצעת לרשות השופטת, האחרונה תצפצף על אי התייצבות הממשלה"
מערכת ice | 
טלי גוטליב (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
לפני שעה קלה בוטל הדיון בהדחת היועמ"שית גלי בהרב מיארה, זאת עקב העובדה שאף נציג של הממשלה לא התייצב בדיון. לכן שופט העליון יצחק עמית הורה על ביטול הדיון כאשר ההחלטה תתקבל בהמשך. מי שזעמה על כך היא חברת הכנסת טלי גוטליב שתקפה את שר המשפטים על ההחלטה שלא לשלוח נציג לדיון.
בחשבון שלה ברשת X כתבה גוטליב: "יצחק עמית כעת: ״מישהו מטעם שר המשפטים נמצא כאן? שר המשפטים פעם ראשונה, שר המשפטים פעם שניה״. היהירות והזלזול של שופט העליון שיושב בראש ההרכב, לרשות המבצעת מעוררת בי היחרדות. ״אנחנו לא נקיים דיון וניתן פסק דין על יסוד הטענות בכתב״. ברור לכולכם שבמאבק בין הרשות השופטת לרשות המבצעת, הרשות השופטת תצפצף על אי התייצבות הממשלה. טעות טקטית שהזהרתי מפניה".
כזכור, אמש הגיבה גוטליב על בקשת החנינה של ראש הממשלה בנימין נתניהו: "אדוני רה״מ למה להגיש בקשת חנינה?? למה לאפשר להטיל בך דופי על לא עוול בכפך? אני כואבת ומושפלת נוכח הגשת החנינה. המשפט שלך גדול ממך ומכולנו. אתה הוכחת את רדיפתך ואת רדיפת הימין באופן שאין לתאר. רק בשבועות האחרונים היקף הרדיפה והשקרים ניגלו במלוא זוועתיותם. לא מגיע לצמרת הפרקליטות, לשי ניצן, למנדלבליט ולאלשיך שייחסך מהם ביקורת נוקבת בפסק הדין. חבל. כה חבל".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה