אוכל
טום אביב השיק קונספט חדש וכשר - וזה מטריף את הרשת
הההמבורגרייה החדשה של טום אביב בשוק הכרמל מציגה קונספט כשר ומינימליסטי לחלוטין, עם תפריט שמציע רק שלוש מנות ורק 100 המבורגרים ביום - מהלך שמסעיר את הסצנה הקולינרית בעיר ומצית סקרנות סביב החזרה של אביב לעולם הבורגר
שוק הכרמל מתחדש בסוף השבוע עם פתיחתה של "הולי קאו", ההמבורגריה החדשה של השף טום אביב, שחוזר לסצנת הבורגר התל אביבית - הפעם בפורמט כשר, ממוקד וקיצוני בפשטותו. אביב, שכבר מזוהה עם קונספטים קולינריים נועזים ומיתוג חזק, מציג מודל שמסתמך על מינימום החלטות ללקוח: המבורגר, צ'יפס - וזהו.
לפי נדב בורנשטיין, התפריט מורכב משלוש אופציות בלבד, כולן מבוססות על אותו רעיון: קציצה איכותית בלחמנייה, ללא ירקות וללא תוספות. ההולי בורגר, המנה המרכזית, נמכר במחיר 57 שקלים או 72 שקלים בקומבו. מי שצריך ביס חזק יותר יכול לבחור בדאבל, שמוצע ב־62 שקלים או 77 שקלים בקומבו. לצד אלה מופיע גם סמאש בורגר למבקשים, ב־56 שקלים או 71 שקלים בקומבו. מלבד צ'יפס – אין תוספות, אין סלטים, אין קינוחים ואין מנות צד. הקונספט כולו מבוסס על פשטות רדיקלית.
"הולי קאו" נפתחה ביום שישי האחרון, וכחלק מהאסטרטגיה מספר המנות מוגבל - רק 100 המבורגרים ביום. צעד שנועד, לפי גורמים בסביבתו של אביב, לייצר בקרת איכות קפדנית ולשדר אקסקלוסיביות. מי שמבקש לטעום - ככל הנראה יידרש להגיע מוקדם.
עוד ב-
זו אינה הופעת הבכורה של אביב בזירת ההמבורגרים של תל אביב. עד לפני כשנתיים הוא נמנה עם השותפים המובילים ב"פאט קאו", אחד המותגים החזקים בתחום משלוחי ההמבורגר בעיר, שנודע בזמנו כאחד המבוקשים ביותר בתל אביב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



