כסף וצרכנות

רשת נטו חיסכון בבשורה ללקוחות: זה מה שיקרה בנובמבר

רשת נטו חיסכון בבעלותם של האחים אבינועם ואורן ספיר, ממשיכה להתרחב ופותחת סניף חדש. זה המיקום שנבחר
ענת סימן טוב | 
אורן ואבינועם ספיר רשת ספיר (צילום יחצ)
רשת סופר ספיר, פותחת סניף נוסף של נטו חיסכון בצפון, בקרית שמונה.
קרית שמונה, שספגה מכה קשה במהלך מלחמת "חרבות ברזל" ושהתה חודשים תחת אש, מתעוררת לחיים מחדש. עשרות אלפי תושבים שפונו צפונה חוזרים לבתיהם, בתי עסק נפתחים מחדש, והעיר מתיישבת בהדרגה.
רשת נטו חיסכון מקבוצת ספיר פותחת סניף מרכזי חדש בעיר וזו לא פתיחה ראשונה, אלא שיבה הביתה. מדובר בסניף ה-14 של רשת נטו חיסכון ברחבי הארץ.
"חזרנו הביתה יחד עם התושבים", אומרים בהתרגשות האחים אורן ואבינועם ספיר, בעלי הרשת. "קרית שמונה עברה תקופה קשה, והיא זקוקה לתמיכה אמיתית. אנחנו כאן כדי להיות חלק מההתאוששות, להביא למשפחות בעיר חיסכון אמיתי ותחושת ביטחון צרכני, מאמינים בקרית שמונה".
קבוצת ספיר אינה זרה לקרית שמונה. סניף הדיסקאונט החדש, שאמור להיפתח בנובמבר הקרוב, הוא השקעה אסטרטגית של מיליוני שקלים בעיר שזקוקה לכך יותר מתמיד.
העיר הצפונית, שהפכה לסמל של חוסן במהלך המלחמה, שילמה מחיר כבד כעת, עם חזרתם ההדרגתית של התושבים, נדרש מאמץ כלכלי משותף כדי להחזיר את העיר למסלולה.
"אנחנו לא סתם פותחים עוד סניף", מדגיש אורן ספיר. "אנחנו עושים כאן הצהרה: אנחנו מאמינים בקרית שמונה, אנחנו מאמינים בתושבים שלה, ואנחנו כאן כדי להישאר. העיר הזו ראויה לכל הטוב בעולם, והיא תקבל מאיתנו סופר איכותי, מתקדם, עם מחירים שישנו את כללי המשחק".
הסניף החדש של נטו חיסכון בקרית שמונה מתוכנן להיות אחד המתקדמים ביותר ברשת. וישתרע על פני 3,000 מ"ר, יוצג מתחם קמעונאות מודרני שיכלול מחלקות מובחרות בכל קטגוריות המזון בשר, עוף, דגים, חלבי, מאפייה טרייה ועוד. במגוון רחב של רמות כשרות ומותגים מובילים ישראליים ובינלאומיים..

הסניף החדש של נטו חיסכון. קרדיט: יח"צ
"בכל מקום בו אנחנו פותחים סניף, המחירים באזור יורדים", מסבירים ברשת. "זה לא סיסמה שיווקית, זה עובדה מוכחת בעשרות ערים. התחרות האמיתית מועילה לצרכן, והתושבים בקרית שמונה ראויים לכך".
הפתיחה החגיגית צפויה להתקיים כאמור במהלך חודש נובמבר השנה, במעמד רבנים ואישי ציבור מקומיים, שיקבעו את המזוזות בסניף. הרשת רואה בכך גם מחווה כלפי הקהילה המקומית, שעברה תקופה מורכבת.

סניף נטו חיסכון בקרית שמונה. קרדיט: יח"צ
"אנחנו מבינים שהתושבים כאן עברו תקופה קשה מאוד", אומר אבינועם ספיר. "משפחות שפונו, עסקים שנסגרו, חוסר וודאות כלכלית. עכשיו, כשהם חוזרים הביתה, אנחנו רוצים לתת להם לא רק מקום לעשות קניות, אלא תחושה של ביטחון, שהם יכולים לחסוך, שהם יכולים לדאוג למשפחה שלהם במחיר נוח, ושיש מי שמאמין בעתיד שלהם ושל העיר".

הרשת מדגישה כי הסניף בקרית שמונה הוא חלק מתוכנית אסטרטגית רחבה יותר, אך הוא נושא משמעות מיוחדת. "יש לנו סניפים ברחבי הארץ", מסכם אורן ספיר, "אבל קרית שמונה  זה הבית. וכשחוזרים הביתה, עושים את זה כמו שצריך".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה