כסף וצרכנות
רמי לוי ממשיך להתרחב: הסניף החדש ברשת הפארם
רשת הפארם, גוד פארם, בבעלותו של איש העסקים רמי לוי, פותחת הבוקר את הסניף ה-70 שלה ולא עוצרת רק שם. כל הפרטים
רשת הפארם, גוד פארם, בבעלותו של איש העסקים רמי לוי, יחד עם אוהד סנדלר ואדם פרידלר, ממשיכה להתרחב ופותחת את הסניף ה-70 במספר.
הרשת פותחת היום סניף חדש בתל אביב, ברחוב טאגור 38. הסניף צפוי להשתרע על פני שטח של 100 מ"ר, ואינו הסניף האחרון שייפתח בתקופה הקרובה.
רשת הפארם, 'גוד פארם', צפויה לפתוח עוד החודש שני סניפים חדשים נוספים. ב-28 באוגוסט צפויה הרשת לפתוח סניף חדש בקריית אונו, ברחוב רייספלד, ששטחו יעמוד על כ-100 מ"ר, וכן סניף נוסף בתל אביב, ברחוב רוטשילד,ב-31 לאוגוסט ששטחו יהיה כ-200 מ"ר, יחד תמנה הרשת 72 סניפים, תוך חודש אחד.

הסניף החדש בתל אביב. קרדיט: באדיבות גוד פארם
הקמת הסניפים המאסיבית היא חלק מהאסטרטגיה של הרשת להתרחב, להמשיך להציע מחירים תחרותיים ולהפוך לרשת גדולה ומובילה בישראל. בנוסף, צפויה הרשת להרחיב את החנויות הקיימות בקריית אונו (בקניון) ובראשון לציון.
עוד ב-
כזכור, אתמול השיקה הרשת שיתוף פעולה ייחודי עם פנינה רוזנבלום גוד פארם היא רשת הפארם היחידה שתמכור את ליין מוצרי הקוסמטיקה החדש שהשיקה רוזנבלום לפני כחודש בעצמה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



