תקשורת ומדיה
ביג גלילות תחת מחאה חדשה: "למה להתעלל בלקוחה קצת מלאה?"
בביג גלילות ממשיכים להסתבך עם ציבור הצרכנים, כשמחאה על המחסור במידות גדולות תופסת תאוצה ברשתות החברתיות נגד מתחם הקניות. ב"מדד גלבוע עם ניב גלבוע ב-i24NEWS" סיפרה מרואיינת: "להתעלל זאת המילה שמתארת את החוויה שאני הרגשתי כאן"

מתחם ביג גלילות, שנפתח באירוע ענק בחודש פברואר האחרון, עומד במרכזה של סערה גדולה, בה תלונות של נשים רבות במידות גדולות על כך שהן מתקשות במציאת מידות בגדים מתאימות עבורן בכ-180 החנויות שבמרכז העצום.
"להתעלל זאת המילה שמתארת את החוויה שאני הרגשתי כאן" כך מתארת שיר מוסקוביץ' שהתראיינה על הנושא לניב גלבוע בתכנית "מדד גלבוע" בערוץ i24NEWS. "הרגשתי חוסר אונים" היא מוסיפה. גלבוע, הביע את זעמו על כך ואמר: "למה להתעלל בלקוחה שהיא קצת מלאה? רוב הנשים במדינה הן במידה 44, מה הם מרוויחים מזה?".
כזכור, מתחם ביג גלילות רק לאחרונה היה קורבן לעוד כעס ציבורי גדול, כשגדולי התורה בישראל הוציאו מכתב דרמטי לציבור החרדי, בו קריאה ברורה לחרם צרכנים על החנויות בביג גלילות - על כך שמרכז הקניות פתוח בשבת: "אותם עסקים מחללים שבת בפרהסיה".
עוד ב-
אמנם לא נראה שמחאה זו שינתה במשהו את התנהלות מרכז הקניות, כשחי גאליס, מנכ"ל רשת הביג השיב על הקריאה לחרם הצרכנים בעקיצה מכוונת: "החרם הורגש? שברנו שיא!".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.גלילותיעקוב 04/2025/01הגב לתגובה זו0 0לכו לעשות ספורטסגור