משפט
אלון גל הסתבך? שתי נשים טענו כי הטריד אותן מינית
על פי תחקיר בידיעות אחרונות, הקואצ'ר הטריד לכאורה מינית את העיתונאית נעם ברקן ואישה נוספת שלא נחשפה: "בכל מקרה הדברים לא היו ולא נבראו. לא הייתי אז מאמן או בעל חברה בתחום ולכן הדברים תלושים", הכחיש גל. איך יגיבו ב-103FM לנושא?
.jpeg)
בעיתון ידיעות אחרונות פורסם היום (שישי) כי שתי נשים העידו כי לכאורה הקואצ'ר ואיש התקשורת אלון גל תקף אותן מינית. גל, עלה רק לפני ימים ספורים לאוויר בתכניתו 'יש לכם עסק' ברשת 13 וכעת הוא נאלץ להתמודד עם ההאשמה הקשה. השאלה הנשאלת היא האם אלון גל יאבד את המשבצת שלו ב-103FM?
על פי הפרסום: "אחת מהן היא העיתונאית נעם ברקן, שהעידה כי גל כפה עצמו עליה כשהייתה בת 18, והשנייה היא אישה שהעידה כי גל נגע בה במקומות אינטימיים כשהגיעה אליו לטיפול בהפרעות אכילה. בכתבה צוין כי שתי הנשים עברו בדיקת פוליגרף ונמצאו דוברות אמת. ברקן כתבה כי הכירה את גל מאז שהייתה בת 13, אז היה מאמן השחייה שלה.
העיתונאית @noambarkan משתפת באומץ בלתי יתואר בארוע התקיפה המזעזע שחוותה מצד אלון גל. נעם חברתי היקרה שפועלת ללא לאות שנים רבות נגד תופעת האלימות המינית ולמען נפגעות ונפגעי תקיפה מינית - אני אתך. #מאמינהלך https://t.co/bYZXN2hhuP
— מיכל רוזין 🟣 (@Michal_Rozin) October 1, 2021
עוד נכתב: "ברקן סיפרה כי לאורך שנים סבלה מאנורקסיה, וכשהייתה בת 18 גל הזמין אותה לביתו כדי לסייע לה. לדבריה, הוא החל לחבק ולנשק אותה אף שסירבה. הוא חזק ממני. הוא יכול להיות לפעמים גם אגרסיבי, את זה אני יודעת מהבריכה. הידיים שלי משותקות ולא רק מפחד. הוא מרתק אותי אל הספה בכוח זרועותיו ומשקלו". ברקן הוסיפה כי היא אינה מעוניינת לפרט את כל המעשים שביצע בה גל. "אני חסה על הילדים שלי. אף ילד לא צריך לקרוא איך בדיוק אמא שלו נפגעה".
עוד נטען על ידי כי הקואצ'ר אחז בה במקומות אינטימיים וצעק עליה, כאשר הגיעה אליו לטיפול בהפרעות אכילה. "הוא קיבל אותי בבית ולא בקליניקה. הוא אמר: אעשה איתך תרגיל - אשים את היד שלי בכל מיני מקומות בגוף שלך, ואת תגידי לי איך את מרגישה. הוא נגע תחילה בראש, משם עבר לחזה, לשדיים, לישבן". לדבריה, גל החל לצעוק עליה עד שהחלה לבכות. "הוא התיישב לידי וחיבק אותי, ותוך שנייה היד שלו מתחת לתחתונים שלי, והוא אומר: כל הבעיות שלך מתחילות משם. הייתי המומה, חשבתי 'טוב, ככה מטפלים?' הכל קרה כל כך מהר... בזמן שהיד שלו בתוך התחתונים שלי, הוא חוזר וצועק: תגידי לי איך את מרגישה".
מטעמו של אלון גל נמסר ל'הארץ' בתגובה לכתבה: "פגשתי בביתי פעם אחת עם נעם ברקן. הכל התנהל בהדדיות. לא היה מגע מיני והיינו לבושים על הספה לאורך כל המפגש. על אף שעברו כ-26 שנה, אני זוכר את המפגש היטב. עם זאת, במידה שנעם מרגישה אחרת באשר למפגש שלנו אני מתנצל על כך מעומק לבי. פגיעה בה היתה הדבר האחרון שהייתי רוצה שייחסו לי. לגבי המקרה השני, איני מכיר את האלמונית שנותרה בעילום שם, ועל אף שעברו 22 שנים, הייתי זוכר גם זוכר אם היה דבר שכזה. בכל מקרה הדברים לא היו ולא נבראו. לא הייתי אז מאמן או בעל חברה בתחום ולכן הדברים תלושים".
ברדיו 103FM סירבו להגיב לידיעה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.טרור פמיניסטי חולני (ל"ת)בולשיט 10/2021/02הגב לתגובה זו4 3סגור
-
2.מסתבר שהקואוצ'ר הזהחחחחחחח 10/2021/01הגב לתגובה זו5 0גם רופא מדופלם..סגור
-
1."אומץ בלתי יתואר" פחחחחאייל 10/2021/01הגב לתגובה זו4 9האומץ הבלתי יצואר שמור לגברים שמתעסקים עם הנקבות האלה. נקבה זה גייס חמישי. 26 שנה אחרי לבוא ולהגיד שמשהו הפריע לה?? מפריעה לה ההצלחה שלו ושאין לה חלק ממוני בזה. חשוב להכיר את טבע הנקבה, כי היום הטבע הזה משוחרר ובשיא הכח. הטבע של הזכר, להשמיד כל אויב ולהגן על הטריטוריה כל כך מרוסן, כל כך מבוית שמשתמשים בזה לרעתם. גייס חמיש רבותייסגור