אוכל
טעים ומנחם: גלילות פילו ממולאות בבשר וחצילים
אחרי סוף שבוע חורפי וקריר במיוחד, קבלו מתכון קליל לגלילות פילו עם בשר טחון וחצילים שאי אפשר להפסיק לאכול

הימים הקרירים עושים חשק לאוכל חם ומנחם, אבל גם לא כבד מדי אחרי סוף השבוע החורפי. אנחנו דאגנו לכם למתכון קליל שכיף לפתוח איתו את השבוע. הוא גם מפנק וגם דל בקלוריות - קבלו מתכון לעלה פילו ממולא בבשר טחון וחצילים.
מצרכים:
עלה פילו מצונן מהמקרר
150 גרם בשר רזה טחון
3 פטריות שמפיניון קצוצות דק
2 כפות חציל קלוי
כף טחינה מוכנה דלילה
לתיבול הבשר: מלח, פלפל
עלה פילו מצונן מהמקרר
150 גרם בשר רזה טחון
3 פטריות שמפיניון קצוצות דק
2 כפות חציל קלוי
כף טחינה מוכנה דלילה
לתיבול הבשר: מלח, פלפל

באדיבות חלי ממן
אופן ההכנה:
מרססים מחבת בתרסיס שמן ומאדים את הפטריות הקצוצות עד שהן מתרככות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו לאפרפר.
מוסיפים את החצילים ואת התבלינים ומערבבים. מכבים את האש ומניחים לתערובת להתקרר.
מרססים מחבת בתרסיס שמן ומאדים את הפטריות הקצוצות עד שהן מתרככות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו לאפרפר.
מוסיפים את החצילים ואת התבלינים ומערבבים. מכבים את האש ומניחים לתערובת להתקרר.
פורסים את עלי הפילו ומורחים על הקצה את הטחינה. מסדרים מעל הטחינה את תערובת הבשר והפטריות ומגלגלים. תוך כדי הגלגול סוגרים את הקצוות, שהמלית לא תצא.
מרססים במעט ספריי שמן ואופים בתנור עד שהעלה משחים ופריך.
מרססים במעט ספריי שמן ואופים בתנור עד שהעלה משחים ופריך.
עוד ב-
המתכון באדיבות חלי ממן
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה