אוכל

עם טריק מגניב: מתכון ביתי לקרמבו שלא תפסיקו לאכול

תמיד חלמתם להכין קרמבו בבית והיה נראה לכם מסובך? קבלו מתכון ביתי עם טריק מגניב לקינוח האולטימטיבי של החורף
מערכת ice | 
קרמבו (צילום neo media)
אין כמו קרמבו ביתי עם מרנג רך ונימוח, עוגייה אהובה ושוקולד עשיר שממלא את הלב. שיריז פטיסרי, הבייקרי הבוטיקי מגבעתיים, מביא לכם מתכון פשוט ומדויק להכנת קינוח החורף האולטימטיבי שאי אפשר לעמוד בפניו.
רכיבים
למרנג:
140 גרם חלבונים (כ-4 ביצים בינוניות)
280  גרם סוכר
½ כפית מחית וניל איכותית
לבסיס:
עוגיות אוראו או כל עוגיות אחרות שאתם אוהבים
לציפוי:
200  גרם שוקולד חלב איכותי

צילום: neo media
אופן ההכנה:
מתחילים עם הכנת המרנג.
בקערה חסינת חום, ערבבו את החלבונים עם הסוכר.
הניחו את הקערה מעל סיר עם מים חמים וערבבו בעדינות עד שהסוכר נמס לחלוטין. 
העבירו למיקסר והוסיפו מחית וניל. הקציפו במהירות גבוהה עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק (בערך 8-10 דקות).
מזלפים את המרנג בצורת כיפה גבוהה על עוגיות אוראו או עוגיות אהובות אחרות ומניחין במקפיא למשך 40 דקות לפחות להתייצבות.
בזמן הזה מכינים את הציפוי. ממיסים את השוקולד החלב וחמאת הקקאו בקערה או במיקרוגל בפולסים קצרים, תוך ערבוב מתמיד.
לסיום טובלים את הקרמבואים בשוקולד המומס כך שיכסה אותם לגמרי ומחזירים למקפיא ל-5 דקות להתקשות.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה