דיגיטל וטק
וואטסאפ מבטלת את אחד השינויים הכי גדולים שלה
האפליקציה הפופולארית הוציאה גרסה חדשה לנייסנים בעלי אייפון, בה ויתרה על השינוי הכי משמעותי שהוצג בגרסת הבטא הקודמת לפני מספר ימים

סרגל התמונות נשאר: וואטסאפ שחררה גרסת בטא חדשה למכשירי אייפון, וביטלה את השינוי הבולט ביותר שהביאה הבטא הקודמת: "ניקוי" ממשק הצילום.
לפי תמונות שפרסם אתר WABetaInfo, בבטא החדשה (מימין) החזירה החברה את תצוגת התמונות האחרונות, ה"צפות" בשורה סמוך לתחתית ממשק המצלמה. זאת לאחר שבבטא הקודמת (משמאל) היא הוחלפה בתצוגה ממוזערת של התמונה האחרונה בלבד בפינת המסך, שלחיצה עליה מעבירה את המשתמש לגלריית התמונות שלו.

לדברי האתר, השינוי הגיע בעקבות תלונות רבות של משתמשים על כך שהממשק החדש דורש יותר לחיצות או פעולות כדי לשלוח תמונות קיימות מהטלפון במקום לצלם אחת חדשה.
מה שלא בוטל הוא שינוי עיצוב הכפתורים: הבטא החדשה עדיין מגיעה עם שני כפתורים עגולים כהים בפינות התחתונות של המסך – מצד ימין כפתור להחלפת המצלמה ומצד שמאל כפתור מעבר לגלריית התמונות של המכשיר. העיצוב הזה דומה לעיצוב של הכפתורים המקבילים הקיימים בגרסת וואטסאפ לאנדרואיד, הברורים יותר לעין על רקע בהיר מאשר הכפתורים הנוכחיים בגרסת האייפון, שהם לא יותר מקווי-מתאר לבנים של מצלמה ותמונה, שמאוד קשר לראות כאשר מצלמים בחוץ באמצע היום.
עוד ב-
כרגיל, קשה מאוד לנחש מתי, אם בכלל, יגיעו השינויים בבטא החדשה לגרסת האפליקציה הזמינה לכלל המשתמשים. עם זאת, אחרי הניסוי והטעייה הללו סביר שהחברה כבר קרובה להחלטה סופית על שחרור של השנויים לכולם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.אולי במקום זה תעשו שירות לקוחות מסודר לבדיקות אבטחה וכורינת 02/2022/23הגב לתגובה זו2 0מזעזע עד מאוד שאין עם מי לדבר ?? חשבונות כל פעם מושעיםסגור
-
חשבונות של אנשים שמעבירים דברי שנאה והסתה לאלימות (ל"ת)אנונימי 02/2022/24הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.חולה על הקליקבייטים שלך, מעריץ שרוף! (ל"ת)יאיר מור המלך 02/2022/22הגב לתגובה זו5 1סגור
-
חח ממש "אחד מהשינויים הגדולים" רוב האנשים לא היו שמים ל (ל"ת)טקלגכמכ 02/2022/22הגב לתגובה זו2 1סגור