דיגיטל וטק
אפל במבוכה: הבאג המוזר שמבלבל משתמשים באפליקציה הפופולרית
משתמשי אפל נתקלים בתופעה חריגה שמעוררת לא מעט סימני שאלה בכל הנוגע לשירות הניווט של הענקית מקופרטינו. סמלים שמופיעים במקומות שלא הייתם מצפים להם גורמים לסקרנות בקרב המשתמשים, ולתהייה האם אפל תשחרר בקרוב תיקון לתופעה?

באג יוצא דופן התגלה לאחרונה באפליקציית הניווט Apple Maps של אפל, כשסמלים של אזורי איסוף מזוודות החלו להופיע על המפה גם ממרחקים גדולים, שבהם פרטים כאלה בדרך כלל אינם מוצגים. התופעה נצפתה במכשירי אייפון ואייפד, וגם בגרסה השולחנית של השירות במחשבי מק.
הדיווחים הראשונים על התקלה הופיעו ביממה האחרונה בפורום Reddit, שם טענו משתמשים כי מדובר ככל הנראה בבעיה בנתונים שמוזרמים משרתי אפל. לפי ההערכות, מדובר בבאג פשוט יחסית, שאפל צפויה לפתור בעדכון קרוב.
כדי לראות את הסמלים החריגים, יש לפתוח את Apple Maps, להתמקד באזור שיקגו, ולבצע תקריב החוצה – עד לרמת תצוגה שבה מופיעים שמות ערים ומדינות. בשלב זה, ניתן לראות גם סמלים כחולים של נקודות איסוף מזוודות, שהיו אמורים להופיע רק בתצוגה מפורטת של נמלי תעופה.
עוד ב-
למרות שהבאג אינו משפיע על תפקוד המפה ועל חוויית השימוש הכללית בשירות הניווט, הוא הצליח לעורר סקרנות בקרב המשתמשים בזכות הופעתו החריגה והבלתי צפויה. נכון לעכשיו, אפל טרם פרסמה התייחסות רשמית, אך כאמור, צפויה לשחרר עדכון תיקון בהקדם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה