תרבות ופנאי

מיטב השפים בארץ - במקום אחד: כמה יעלה לכם לבקר בפסטיבל?

כמדי שנה, פסטיבל האוכל תל־אביב Eat נפתח בגן צ'ארלס קלור, וכחלק מאירוע "הו מאי"  - חודש התרבות בעיר. הפסטיבל החל אמש (ראשון) וייערך עד יום חמישי (18.5) בשעות 18:00-23:00. כמה יעלה לכם הבילוי?
מערכת ice | 
דוכני אוכל-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
כמדי שנה, פסטיבל האוכל תל־אביב Eat נפתח בגן צ'ארלס קלור, וכחלק מאירוע "הו מאי"  - חודש התרבות בעיר. הפסטיבל החל אמש (ראשון) וייערך עד יום חמישי (18.5) בשעות 18:00-23:00. 
מדי יום קהל הרעבים יוכל ליהנות ממגוון מנות של השפים הטובים בארץ ובשלל קטגוריות מזון. למשל, חיים כהן יביא נציגות של "דיקסי" עם הכנפיים האגדיות שלו ומנת גירוס מבית מסעדת יפו־תל אביב. ישראל אהרוני ימכור המבורגר, השף רז רהב משתף השנה פעולה עם רשת ההמבורגרים "אגאדיר", גיא גמזו יביא את NUNUNU ולצידו נראה כמה שמות מוכרים כמו המסעדות "ניני האצ'י", שווארמת "יאשקה", גלידת אוטלו, הגבינות של באשר ועוד.
לצד המגוון העשיר כמובן אנו חייבים להתייחס למחיר שישלם הקהל. על פי הערכות המחירים לא עולים מעל רף המאה שקלים. למשל, שאול בן אדרת הקים דוכן של "התרנגול הכחול" ומחירי המנות מגיעים עד כ-40 שקלים. ארוחה שלמה בדוכן של אגאדיר, שכוללת שתייה ותוספת, תעלה לכם כ-60 שקלים.
הפסטיבל הוקם בהפקתה של נירית דולברג-עמית. מור ברדה, סגן מנהל אגף תרבות ואומניות ומנהל המחלקה למופעים בעיר, מסר למאקו: "עיריית תל אביב-יפו שמחה לערוך גם השנה את תל אביב Eat ולייצר חווית אוכל בלתי נשכחת, עם מיטב המסעדות והשפים בעיר. אני מזמין את כולכם וכולכן לבוא לטעום, לשתות ולבלות יחד איתנו".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה