כסף וצרכנות
בשורה משמחת לטסים: ענקית התעופה חוזרת הבוקר לישראל
חברת התעופה האמריקאית חוזרת לטוס היום מישראל ליעדים רחבים בארצות הברית ותקח חלק בשותפות עם חברת התעופה אל על
.jpg)
חברת התעופה דלתא איירליינס צפויה לחדש היום את טיסותיה היומיות הישירות מניו יורק (JFK) לתל אביב, אחרי הפסקה קצרה.
דלתא איירליינס מצטרפת לחברות התעופה הישראליות אל על וארקיע, שמבצעות טיסות ישירות לניו יורק, ולחברת התעופה האמריקאית יונייטד איירליינס, שחידשה את הטיסות לישראל באמצע חודש מרץ.
הטיסה הראשונה של דלתא צפויה לנחות בנמל התעופה בן-גוריון ביום רביעי, ה-2 באפריל, בשעה 09:20. הטיסות יבוצעו במטוס איירבוס A330-900neo, ויתפרסו על כ-2,000 מושבים בכל שבוע, כך שהחברה צפויה להפעיל קו יומי שיעניק אפשרויות נוחות ונגישות בין ישראל לארה"ב.
בנוסף, דלתא איירליינס הגדילה את נוכחותה בישראל באמצעות הסכם קוד-שיתוף עם חברת אל על. השותפות מאפשרת לנוסעי דלתא להזמין טיסות ישירות של אל על לתל אביב מערים מרכזיות ברחבי ארה"ב, כולל ניו יורק (JFK), ניוארק, בוסטון, לוס אנג'לס, מיאמי ופורט לודרדייל. מהלך זה יקל על הנוסעים ויאפשר להם לתכנן את מסלולם בצורה גמישה וממוקדת יותר, תוך קיצור זמן ההמתנה והגברת הנגישות לטיסות.
עוד ב-
החידוש של דלתא בטיסות הישירות מניו יורק לישראל מהווה צעד נוסף בשיפור השירותים והתנאים לתיירים ולנוסעים העסקיים, שצפויים להנות מיותר אופציות טיסה והפוך את המסע בין ארה"ב וישראל לנוח וקל יותר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.דינה שתענשי אמן (ל"ת)תום 04/2025/01הגב לתגובה זו0 0סגור