טלוויזיה
אופירה אסייג תמשיך להגיש לבד? הדרישה שלה מקשת 12 נחשפת
שלושה ימים לאחר עזיבתו של חיים לוינסון, עדיין לא ברור עתיד התכנית של אופיירה אסייג שבינתיים הפך ל-"אופירה", המגישה לוחצת על קשת להמשיך לשדר לבד, בעוד שבזכיינית מעוניינים לצרף מגיש נוסף לצידה, זה המדד שיכריע את עתיד התכנית
לאחר שבשבועיים האחרונים שידרה אופירה אסייג לבדה את התכנית ביום שישי בשעה 18:00 בקשת 12, לאחר השעייתו של המגיש לצידה חיים לוינסון שמספר ימים לאחר מכן הודיע על עזיבת התכנית. כעת מעוניינים בקשת 12 לצרף לידה מגיש נוסף, כאשר היא עצמה לוחצת על הנהלת הערוץ להמשיך לשדרה לבדה, כך לפי דיווח של עיתונאי וואלה ברנז'ה דוד ורטהיים.
לפי אותו פרסום, השבועות הקרובים יכריעו לאן תלך התכנית, כאשר גם לרייטינג תהיה משמעות, זאת לאחר שמאז החלה לשדר לבדה הרייטינג של התכנית דווקא עלה. כזכור בשנתיים האחרונות איבדה קשת 12 את שני המגישים שהיו לצידה של אופירה אסייג. בהתחלה היה זה אייל ברקוביץ' שערק למתחרים מרשת 13, ועתה חיים לוינסון אשר נאלץ לפרוש מהגשת התכנית בעקבות הפרשה בה היה מעורב.
עוד ב-
נזכיר כי למרות הרייטינג הגבוה יחסית ליום ולשעה שמקבלת התכנית, הרי שהיא לא נחשבת לקונצנזוס בקרב הציבור הישראלי. לפני שלושה ימים עת הודיע לוינסון על עזיבת התכנית, כתבה אשת הפרסום נירה שניידרמן כי על קשת 12 להוריד את התכנית לאלתר: "מיצינו את החרא הזה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אןפירעשחר 11/2025/09הגב לתגובה זו0 1שתעוף לנו מהמסך ומהר השנואה הזוסגור



