טלוויזיה

אברי גלעד מתגלגל מצחוק בשידור: "זה פשוט רגע טלוויזיוני מושלם"

מגיש "אברי ושרקי" הגיב בסיפוק מופגן לתיעוד של המגישה "הקולגה" מאיראן שנאלצה לברוח מהאולפן בעקבות הפצצות חיל האוויר הישראלי: "אני רואה את זה פעם 500 כבר וזה הורג אותי"
מערכת ice |  8
אברי גלעד (צילום מתוך "אברי ושרקי", ערוץ 12)
מגיש הטלוויזיה התייחס אמש לתקיפה הישראלית נגד תאגיד השידור הממלכתי באיראן שתועדה בשידור חי. כזכור, בסרטון, שהפך מאז לוויראלי, נראית מגישת החדשות האיראנית מדברת בזעם נגד ישראל ומיד אח"כ בורחת מהאולפן בעקבות הפיצוץ העז שגרם לחלקים מהמבנה ליפול.
גלעד, שהתגלגל מצחוק מהתיעוד, שיתף בתוכניתו: "אני רואה את זה פעם 500 כבר וזה הורג אותי". המגיש התייחס גם לשפת הגוף של המגישה הזועפת טרם הפיצוץ: "האצבע המורה שמתנפנפת בצדקנות שפתאום חוטפת טיח על הראש זה פשוט רגע טלוויזיוני מושלם".
כזכור, המגיש הוותיק שיתף בתוכנית קודמת עוד אירוע משעשע שקרה לו בעקבות המלחמה: "אתמול אחרי התוכנית הלכתי לישון פה במלון סמוך", סיפר גלעד לצופים. "לא רציתי לנסוע את הדרך תחת טילים. לא היה בראש שלי. בקיצור, באמצע הלילה אזעקה, אני הולך למרחב המוגן הקומתי במלון ושם אני מוצא את עצמי לבד מול עשר פיליפיניות מבוהלות".
  
גלעד, שהתלוצץ על האירוע החריג, סיפר מה לדעתו חשבו הנשים מולו באותו רגע: "אתה רואה אנשים שזה לא שייך להם, לא מכירים את זה. זה לא בתרבות שלהם, זה לא חלק מסיפור קיומם בארץ. נסעת לפיליפינים פתאום אתה מוצא את עצמך מופצץ על ידי הבורמזים. מה זה שייך לך עכשיו?!".
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    חבל, חשבתי שלמד דבר או שניים מימימה
    ציקו 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כרגיל כמעט, הכל פקה פקה וצורך נמוך להרשים.
    סגור
  • 6.
    איש מדהים
    רועי 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אוהב את האדם הזה אמיתי ולא מזוייף אחלה אברי!
    סגור
  • 5.
    אברי גלעד
    דולי 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    1 0
    גם מלקרוא על הפיצוץ שארע באולפן הטלוויזיה הפרסי מתפוצצים מצחק. ימח שמם.
    סגור
  • 4.
    הזחיחות הזו כדאי שתפסק
    מילי 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 1
    מה כל כך מצחיק?. איך היית מגיב אם היו תוקפים את תחנת הטלביזיה ואתה משדר. היית בורח כמו מקק
    סגור
  • 3.
    בקרוב אצל אל גזירה 12מפיצי התבוסה. (ל"ת)
    רק מציין 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    ביבי המלך (ל"ת)
    רמאל 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    אברי מבייש את גילו. הפך לאידיוט מושלם וצריך לשקול
    ברכה 06/2025/17
    הגב לתגובה זו
    2 0
    את העסקתו.
    סגור
  • הבן אדם דפוק.
    יעל 06/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איפה ימי הזוהר מעשורים אחרים? זקנתו מבישה אותו. אדם מבולבל ולא יציב.
    סגור