תיירות

בשורה משמחת בנתב"ג: זאת חברת התעופה שחוזרת היום לישראל

חברת התעופה הלאומית של לטביה, airBaltic, מחדשת היום את טיסותיה לישראל מוקדם מהצפוי, עם נחיתה ראשונה בנתב"ג והפעלת שתי טיסות שבועיות לריגה
מני הרץ | 
מטוס אייר בלטיק (צילום shutterstock)
בנתב"ג מחייכים הבוקר (חמישי) עם חזרת חברת תעופה נוספת. בשעה 05:40 נוחתת טיסת airBaltic הישירה מריגה, בירת לטביה, ומסמנת את חזרתה של החברה לפעילות בקו לישראל. שעה לאחר מכן, ב-06:40, הטיסה מתל אביב ממריאה חזרה ללטביה.
החברה, שהודיעה בעבר כי תחזור לפעילות רק בסוף החודש, משנה תוכניות ומקדימה את המועד. בשלב הראשון היא מפעילה שתי טיסות שבועיות בלבד - בימי חמישי וראשון - אך כבר כעת מדובר בבשורה לנוסעים המחפשים חיבור ישיר בין תל אביב לריגה.
את הקו מפעילים מטוסי Airbus A220 החדשים, המצוידים באינטרנט לווייני מהיר של Starlink מבית SpaceX. בכך מציעה airBaltic לנוסעים חוויית טיסה מודרנית המשלבת נוחות וגישה מלאה לרשת גם בגובה של עשרות אלפי רגל.
חזרתה של airBaltic מצטרפת למגמת ההתעוררות של ענף התעופה בישראל. מוקדם יותר השבוע שבה לפעילות גם חברת הענק האמריקאית דלתא איירליינס שהוסיפה טיסות ישירות לניו יורק. כעת, ארבע חברות מפעילות טיסות ישירות ליעד הפופולרי: אל על, ארקיע, יונייטד ודלתא.
הצעד של החברות מדגיש את ההתאוששות ההדרגתית בענף, ומחזיר לנוסעים הישראלים מגוון רחב יותר של אפשרויות טיסה - הן לאירופה והן לארצות הברית.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה