עסקי ספורט

מנוי שידורי ספורט שמשנה את כללי המחיר הושק בישראל

שירות סטרימינג בינלאומי נכנס לישראל בשקט, ומבטיח מגוון רחב של ליגות וענפי ספורט, לצד מודל תמחור שונה מהמקובל
דסק ספורט |  1
שידורי הספורט בדרך למהפכה (צילום shutterstock)
שירות סטרימינג חדש נכנס לישראל, עם שאיפה לשנות את הרגלי הצפייה של חובבי הספורט המקומיים. DAZN, המופעלת על ידי לן בלווטניק יחד עם RGE, מציעה תוכן מגוון של שידורים חיים ותקצירים בענפי ספורט שונים, עם דגש על כדורגל, כדורסל ועוד.
לפי ynet, בין הליגות שכבר נכללות במאגר התכנים ניתן למצוא את הליגה הספרדית, האיטלקית, הגרמנית והסעודית, לצד הליגה הבלגית שממנה מבטיח השירות לפחות שלושה משחקים בשידור ישיר בכל שבוע. בנוסף, ניתן לצפות ברגעים נבחרים מהעולם דרך FIFA+, במשחקי יורובאסקט בכדורסל, וכן בתכנים מענפי NFL, טניס, אגרוף, ספורט מוטורי ואף מרוצי סוסים וטריאתלון.
הגישה לפלטפורמה מתבצעת דרך מחשב או מכשירים ניידים, עם אפשרות להירשם בחינם לניסיון מוגבל. עם זאת, כדי ליהנות ממלוא התכנים, נדרשת הצטרפות למינוי בתשלום. המחירים מתחילים מ-34.90 שקל לחודש בהתחייבות שנתית, או 54.90 שקל בחודש ללא התחייבות - מודל המזכיר מנוי לחדר כושר.
בהשוואה לשוק המקומי, חבילות ספורט אחרות יקרות יותר: ערוצי צ'רלטון מתומחרים בסביבות 90 שקל, ערוצי ספורט פרימיום של ספורט 5 עולים בין 50 ל-60 שקל, וערוצי One מתחילים מ-26.90 שקל. עם זאת, תוספות ספורט בחברות השידור הגדולות עשויות להגיע גם ל-150 שקל.
החברה מתחייבת להודיע חודש מראש על כל העלאת מחיר, ומאפשרת ביטול תוך 14 ימים עם קנס סמלי, או השעיית מנוי בתשלום מוגבל. עם זאת, לפי תקנון השירות, ייתכנו תשלומים נוספים על חלק מהמשחקים ואף על צפייה באיכות גבוהה יותר.
למרות שהשירות עדיין לא רווחי, DAZN כבר פעילה בכ-200 שווקים ברחבי העולם, ובישראל נרשמה על ידי שי שגב כנציג מורשה. בינתיים, היא מגייסת עובדים ולקוחות, ומכוונת להיכנס גם למכרזי זכויות שידור מקומיים - כולל ליגת העל בכדורסל, שצפויה לצאת במכרז בשווי חסר תקדים של כ-100 מיליון שקל לארבע שנים.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    קישור
    huxh d 09/2025/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יש כבר קישור לאתר?
    סגור