ויראלי

אייל גולן מקבל תמיכה מכיוון לא צפוי: "אני בטוח שזו רדיפה"

הזמר שהתבטא בעברו כנגד פועלו של אייל גולן בפרשת "משחקי חברה" מחזק את הזמר: "בתור בן אדם שרדף אחריו שנים, פה ראיתי משהו מסריח"
מערכת ice |  1
אייל גולן (צילום שי כהן ארבל)
אחד מזמרים המוכרים במדינה, אייל גולן חשף כי הוא הזמר העומד במרכז פרשת עבירות המין שהתפוצצה השבוע.
כעת, הוא מקבל תמיכה מכיוון לא צפוי. הזמר רון נשר בעבר התבטא כנגד גולן בפרשת "משחקי חברה", נשאל על ידי עוקביו מה הוא חושב והתייחס לנושא. 
"אני בטוח שזו רדיפה", אמר נשר. עוד הוסיף: "אני מניח שזה בגלל שהוא ימני". נשר הסביר למה לדעתו זו הסיבה: "לחכות 9 שנים אחרי שכבר בית משפט החליט החלטה ואת יודעת את ההחלטה הזאת, וזה אומר מתי שהתקיפה טוענת שזה היה בשיא החקירה, בשיא השיח הציבורי. נראה לכם שזה בן אדם מועד פעמיים? משהו פה לא מריח טוב. זה מרגיש רדיפה, בתור בן אדם שרדף אחריו שנים, פה ראיתי משהו מסריח".
לאחרונה, נשר סיפר בפודקאסט "פמלא" על הסולחה בינו לבין גולן ועל הקשר שנוצר בינו לבין בנו, ליאם בזמן צילומי "גולסטאר". "אמרתי לליאם, 'אם יש לי איזו סיטואציה לאינטרקציה עם אבא שלך בגמר, אני אומר לך אני אגרום לך להיות שמח", כך קרה. נשר סיפר כי השניים בגמר "גולסטאר" יישבו את ההדורים בארבע עיניים: "יש דברים שקודם כל צריך לעשות לבד לפי דעתי בארבע עיניים. זה הרבה יותר מכבד".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    רדיפה חד משמעית - לכו לתל אביב לברים כולם מזיינים
    נובמת 12/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אנחנו ב2025 להתחיל עם בחורה היום זה me 2 תפסיקו לבלבל את המוח , כולם נהפכו לתאיסייה , לאף אחד אין סרט תמונה של משהו הכל רק דיבורים ורק בגלל בצע כסף נשים נשים שק של ערימת נחשים. ואייל גולן תתחיל להתמסד תתחתן ותהיה רציני ..... סתם תמשיך לזיין כמו ארנבת. רק תיזהר מנשים שקשורות לתאיסייה.
    סגור