ויראלי
אחרי שני אדרי – גם שלקה מקבלת רכב במתנה: "החלום שלי התגשם"
יוצאת האח הגדול, שחגגה אמש יום הולדת 20 באירוע נוצץ, קיבלה רכב חדש במתנה - ודווקא ממי שהייתה לדבריה מרוחקת ממנה. כל הפרטים
ההורים של שלי סנדרוב, המכונה "שלקה" העניקו לה רכב חדש ליום הולדת 20. לרכב, מסוג פיאט, צורף שלט ברכה גדול עם תמונה של הצעירה בצירוף הכיתוב "הבימבה של שלקה".
פליטת הריאליטי שהתרגשה כהרגלה בקולי קולות, נראתה המומה מהמחווה ורצה לכיוון הרכב שהמתין לה בחניה: "אני לא מאמינה. קנו לי אוטו. אין לי אוויר", צעקה יוצאת האח והוסיפה בהלצה: "20 תיאוריות השתלמו".
סנדרוב, שהעידה במהלך העונה כי הקשר שלה עם אימה שלה נותק ושהיא נחשבת לכבשה השחורה בבית, הודתה אמש בהתרגשות: "החלום שלי התגשם. קיבלתי רכב. תודה למשפחה המדהימה שלי שהגשימה לי חלום מטורף".

מתוך חשבון האינסטגרם של שלי סנדרוב Shelly Elmakias@
עוד ב-
מוקדם יותר, הצעירה, שמשרתת כחיילת בצה"ל, שיתפה את עוקביה כי היא "מתרגשת בעוצמות" לקראת החגיגה שהתקיימה בסטאי סקאי בר. מי שהגיעו לשמוח עם "ה-מ-ח-ו-ס-ל-ת" בכבודה ובעצמה הם דרור(ה) קליר - ששחזר בחיוך את התפרצות הזעם שלו עליה במשימת הפקק. החברים הקרובים מהריאליטי, ארז איסקוב, שהגיע עם אביו וארז מוגרבי, וכן כוכב הרשת אורן להב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.היא לא בכתה לפני רגערפי פרץ 10/2025/23הגב לתגובה זו0 0שמצבה הכלכלי רע ושהיא צריכה כסף בגיוס המונים??? נשבע לכם הדור הזה דפוק לגמרי והוא הוא ינהל פה את המדינה.סגור
-
1.גן עדןאבי 10/2025/23הגב לתגובה זו0 0חתיחת חלוםסגור



