ויראלי

טראמפ מגיב לנקמה האיראנית: "תגובה חלשה מאוד"

נשיא ארה"ב התייחס הלילה בלעג מנומס למתקפת התגובה האיראנית על מטרות אמריקאיות בקטאר ובעיראק והעריך שהאיראנים השביעו את הצורך שלהם בנקמה. הצעד הבא על הפרק: שלום  

מערכת ice | 
דונלד טראמפ (צילום shutterstock)
דונלד טראמפ חשף הלילה את כל הקלפים הדיפלומטיים בפוסט ברשת החברתית שלו truth בו הגיב למתקפה האיראנית נגד מטרות אמריקאיות במזרח התיכון: "איראן הגיבה רשמית לחיסול מתקני הגרעין שלה בתגובה חלשה מאוד, שציפינו לה, והתמודדנו איתה ביעילות רבה. נורו 14 טילים - 13 הופלו, ואחד 'שוחרר לחופשי', מכיוון שהוא פנה לכיוון לא מאיים", עדכן הנשיא האמריקני.
טראמפ המשיך ו"הודה" לאיראנים  - בישירות לא אופיינית לסיטואציה - על ההודעה המוקדמת שהעבירו לפני התקיפה: "אני שמח לדווח שאף אמריקאי לא נפגע, וכמעט ולא נגרם נזק. והכי חשוב, הם הוציאו הכל  מה'מערכת' שלהם, ובתקווה שלא תהיה שנאה נוספת. אני רוצה להודות לאיראן על שנתנה לנו הודעה מוקדמת, שאפשרה להימנע מאובדן חיים ופציעות. אולי איראן תוכל להמשיך כעת לשלום והרמוניה באזור, ואני אעודד בהתלהבות את ישראל לעשות את אותו הדבר. תודה על תשומת הלב לעניין זה!".
  
הנשיא האמריקני המשיך בתודות לאמיר קטאר "על כל מה שעשה בחיפוש אחר שלום באזור" וחתם את סדרת הפוסטים שלו (נכון לרגע זה) באווירה אופטימית ומפויסת במיוחד: "מזל טוב עולם, הגיע הזמן לשלום!", קבע טראמפ.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה