תקשורת ומדיה

פאדיחה במשרד הביטחון: ההודעה החריגה שקיבלו המשפחות השכולות

בערב יום הזיכרון, נדהמו המשפחות השכולות לקבל איגרת רשמית משר הביטחון ישראל כץ שאליה צורף טקסט לא קשור: "נייחל לשובם של החטופים". לאחר שהבינו במשרד את גודל המבוכה ביום הרגיש בשנה, מיהרו לשגר התנצלות | כל הפרטים

מערכת ice |  1
ישראל כץ (צילום אריה לייב אברמס/פלאש 90)
ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי פעולות האיבה הביא איתו רגישות שיא ודרישה לאפס תקלות, אך נראה שבמשרד הביטחון חוו אתמול (שני) תקלה תקשורתית צורמת במיוחד.
המשפחות השכולות, שמקבלות בימים אלו את האיגרת המסורתית מטעם שר הביטחון ישראל כץ, הופתעו לגלות הודעת הקדמה שצורפה לאיגרת וכללה משפט תלוש מההקשר: "יחד נייחל לשובם במהרה של החטופים".
ההודעה המדוברת: 
הניסוח, הוביל למבוכה רבה במסדרונות משרד הביטחון. ברגע שהבינו את גודל הפאדיחה ואת עוגמת הנפש שעלולה להיגרם למשפחות ביום הכי כואב בשנה, מיהרו במשרד הביטחון לעשות בקרת נזקים ושיגרו הודעת הבהרה והתנצלות מהירה לכלל הנמענים.
בהודעת התיקון שנשלחה למשפחות נכתב: "בהודעה הנלווית לאיגרת שר הביטחון שנשלחה אליכם נפלה טעות. מצורפת בזאת ההודעה המעודכנת. עימכם הסליחה".
בתגובה רשמית שהוציא משרד הביטחון לאחר שהתקלה נחשפה, ניסו במשרד להסביר את האירוע ולהנמיך את הלהבות: "בהודעת הקדמה ששלח משרד הביטחון למשפחות השכולות, שאליה נלוותה איגרת שר הביטחון, נפלה טעות מצערת שתוקנה כעבור זמן קצר. מדובר בטעות אנוש ואנו מצרים עליה".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    טיפשות שר הביטחון ולישכתו
    מחמוד 04/2026/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מכתב זה מוכיח כי מקומו של שר זה בתפקיד זה הזוי ומקומם. הצנחה אומללה של אדם לא מתאים לתפקיד שענק עליו במאות אחוזים שקיבל מינוי כי רצו להעיף את קודמו מהתפקיד למה?כי הוא לא הסכים ללכת אחרי ראש ממשלה שקרן פתלוגי, שמוליך את העם שולל פעם אחר פעם וחבל!
    סגור