תקשורת ומדיה

גיא מרוז הפתיע את כוכבי "הפטריוטים": "אל תסתכלו עליי ככה"

העיתונאי הוותיק הותיר את חברי הפאנל בהלם, זאת לאחר שהביע את עמדתו ביחס לעיכוב הממושך שחל במימוש הסכם "21 הנקודות" של הנשיא טראמפ: "אל תסתכלו עליי ככה" | כל הפרטים
מערכת ice | 
גיא מרוז (צילום מסך מערוץ 14, מסך כאן 11)
העיתונאי גיא מרוז, המשמש בימים אלו כפאנליסט בתוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים" בערוץ 14, שיתף בעמדתו ביחס לעיכוב שחל במימוש הסכם הפסקת האש עם חמאס, זאת ברקע הקושי שחל באיתור לוחם היס"מ רס"ר רן גואילי, החטוף החלל האחרון שנותר ברצועת עזה. כידוע, בימים האחרונים הוחלט על הפסקת החיפושים עקב שינויי מזג האוויר. כעת, ממשלת ישראל קראה למתווכות ולחמאס לחדש באופן מיידי את החיפושים אחר לוחם היס"מ. 
במהלך שידור תוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים", קרא העיתונאי הוותיק, המזוהה עם עמדות השמאל, להצבת אולטימטום בפני חמאס זאת לאור הקושי באיתור החטוף החלל והדגיש כי יש ליישם בהקדם את הסכם "21 הנקודות" של הנשיא טראמפ, אשר עליו חתמו שני הצדדים. 
"אני לא מצליח להבין. זאת אומרת, כמה זמן עוד נתניהו נותן לדבר הזה לחכות עד החזרת גופתו של גואילי? אני שואל כמה זמן כי כל עוד היו חטופים חיים, היה מסוכן לעשות שם משהו. אבל הם (חמאס) לא מתכוונים להחזיר אותו", אמר גיא מרוז. יותם זמרי, שהופתע מהתבטאותו של העיתונאי הוותיק הכריז בקול: "גיא מרוז קורא לחזור להילחם". 
מרוז, שידוע בהתבטאויותיו מעוררות המחלוקת ודעותיו לרוב מנוגדות לאידיאולוגיה של מצביעי הימין, הציג עמדה שלרוב איננה נתמכת במחנה השמאל. כוכב "הפטריוטים" הסביר את טענתו ואמר: "אני אומר, שכדי להגיע להסכם, יכול להיות שצריך לתת אולטימטום ואז להיכנס לשם. אני אסביר למה, אל תסתכלו עליי ככה. אני רוצה להגיע לשלב שבו יהיה הסכם". מרוז זכה למחיאות כפיים סוערות מהקהל שנכח באולפן.
בימים הקרובים ארגון הטרור חמאס נערך לחדש את החיפוש אחר לוחם היס"מ, רס"ר רן גואילי. במקביל, בוושינגטון מפעילים לחץ על ישראל להתקדם לשלב הבא במתווה טראמפ, אך בכירים בישראל מדגישים כי מימוש ההסכם מותנה בהשבת החטוף החלל רן גואילי.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה