תקשורת ומדיה
חדשות 13 ברכש מפתיע: בתו של מגיש הטלוויזיה המיתולוגי מצטרפת
איה אילון, בתו של מגיש הטלוויזיה המיתולוגי יעקב אילון, מתצרפת לחדשות 13 שם תשמש כמגישת חדשות וכתבת
הכל עובר במשפחה: איה אילון, בתו של מגיש הטלוויזיה המיתולוגי יעקב אילון, שמגיש כיום את המהדורה המרכזית בערוץ הכנסת, הולכת בעקבות אביה ומצטרפת לחדשות 13.
על פי הפרסום היום (חמישי) ב-YNET, אילון תשמש בחדשות 13 במגוון תפקידים בהם כתבת ומגישת חדשות. בתו של המגיש המיתולוגי יעקב אילון מתחילה את דרכה המקצועית בגיל צעיר מאוד כשהיא רק בת 21.
לפני שהתקבלה כעת לחדשות 13 שם תשמש כמגישה וכתבת, שירתה אילון בגלי צה"ל, שם שימשה במגוון תפקידים בהם כתבת החוץ של התחנה, וכמו כן היא גם ערכה מספר תוכניות ואף הגישה מבזקי חדשות.
כידוע, אביה של איה, יעקב אילון, הוא אחד ממגישי החדשות הוותיקים והמוכרים ביותר במדינת ישראל. לפני שעבר לערוץ הכנסת, הוא החל את דרכו כמגיש של חדשות 12, שם עבד למעלה מ-7 שנים.
עוד ב-
לאחר מכן עבר להגיש את מהדורת החדשות המרכזית של ערוץ 10 המיתולוגי למשך עשור שלם. לאחר מכן הגיש את מהדורת החדשות "מבט" בכאן 11, הערוץ הראשון דאז, ובהמשך הגיש במשך שלוש שנים את מהדורת השעה חמש בחדשות 13.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



