תקשורת ומדיה

אברי גלעד באמירה פוגענית: "נראית כמו שצבעו אותה בלילה"

האם מגיש "אברי ושרקי" הסתבך באמירה מבזה כלפי חברת הכנסת טלי גוטליב - לה לעג על המראה החיצוני? "מותר בשעה הזאת להגיד הערה על מראה"

מערכת ice |  3
אברי גלעד (צילום מסך קשת 12)
"היום שמעתי את חברת הכנסת טלי גוטליב", סיפר המגיש בתוכניתו "אברי ושרקי" בערוץ 12 ופנה מיד להתייחסות למראה החיצוני של הפוליטיקאית בטענה שבשעה שמשודרת התוכנית מותר להגיד זאת: "היא נראית כמו מישהי שבמחנה קיץ בלילה צבעו אותה".
שותפו להגשה של גלעד, יאיר שרקי, שזיהה ככל הנראה את הבעייתיות באמירה דחק במגיש שלצידו להתמקד בתוכן. "זה גם סוג של תוכן", התגונן גלעד והמשיך בטיעוניו כלפי הפוליטיקאית ממפלגת הליכוד:
"היום היא אמרה שהיא לא מגנה את תוקפי חבר הכנסת איימן עודה, היא מברכת אותם: 'אני גאה בהם!'. איימן עודה גם לי לא בא מי יודע מה טוב אבל לא הייתי מעלה בדעתי לתקוף אותו פיזית - גם כי זה ברור מאליו שלא תוקפים פיזית וגם כי זה משרת אותו", הסביר המגיש שטען כי התקיפה רק מפרסמת את עודה ומעמידה לו במות בעולם.
"בכל מקום שאפשר לעשות בלגן, שאפשר לזרוע תוהו ובוהו, תמצא את טלי גוטליב", האשים גלעד והוסיף: "כל יום היא שוברת שיא חדש. אבל היום מתברר מעל לכל ספק שרף הכאוס של אתמול הוא הרצפה של הבלגן של היום, ובסופו של דבר אנחנו נשארים עם השאלה הגדולה: לאן זה לוקח אותנו כחברה ומה המחיר שאנחנו משלמים על פוליטיקה שבה אנשים גבוליים עושים דברים ללא גבולות".
יש לציין כי חברי הפאנל בתוכנית: איתן כבל, מוריה קור וג'קי לוי, התייחסו לדבריה החמורים של גוטליב אך לא הביעו את דעתם על האמירה הפוגענית הראשונית של גלעד.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    טלי תהיה שרת משפטים
    לכל שמאלן דבעי מסריח 07/2025/22
    הגב לתגובה זו
    1 1
    ותזמבר את הקפלניסטים והפמיניסטיות בקרוב
    סגור
  • 2.
    אברי גלעד יפה ?
    דניאל 07/2025/21
    הגב לתגובה זו
    2 0
    למרות שטלי גוטליב מאוד לבנה הלוק שלה יותר יפה מהלוק שלו
    סגור
  • 1.
    היא מכוערת והוא אמר את בדרכו (ל"ת)
    צודק 07/2025/21
    הגב לתגובה זו
    1 4
    סגור