בארץ

מגישת חדשות 13 תוקפת: "ישראל חייבת טיהור, ניקוי וריפוי"

פרשת קאטרגייט מסתבכת, מגישת החדשות נגד את לשכת ראש הממשלה: "דאגתם לצ׳ק השמן שמגיע ישירות מממנת הטבח",
מערכת ice | 
חדשות 13 (צילום מסך רשת 13, shutterstock)
בשבוע האחרון, צברה פרשת קטארגייט תאוצה עם הראיון של דוברו לשעבר של נתניהו, אלי פלדשטיין ופרטים חדשים שנחשפו בתקשורת. 
מגישת חדשות 13, סיון כהן-סבן התייחסה היום (חמישי) לאחת הפרשות המטלטלות במדינת ישראל בתכניתה ברדיו 103FM. 
"מאיפה החוצפה? מאיפה יש לכם את החוצפה תגידו? בזמן שהמדינה דיממה, נשים נאנסו ונרצחו, איברי ילדים נכרתו, חיילות וחיילים עונו, עם ישראל כולו התאחד כדי לסייע, לתרום למשפחות ההלומות שפונו, למשפחות החטופים, לצבא ולחיילים. אתם דאגתם לצ׳ק השמן שמגיע ישירות מממנת הטבח, מהמוחות שמאחורי רעיון ההשמדה של מדינת ישראל והעם היהודי כולו", אמרה.
עוד אמרה: "מאיפה החוצפה? אני באמת שואלת. גם היום אחרי כל מה שהתגלה, אחרי ההתכתבויות המבחילות האלה, מאיפה החוצפה להסתובב זחוחים ולהגיד שאתם עברתם לנטפליקס". 
"לא לקחת אחריות, לא להבין מה הוא עשה, הרי גם מר פלדשטיין עצמו אומר שהטעות שלו היא שענה לטלפון של החם של הנגד רוזנפלד, אבל גם הוא מסרב להודות בתמונה השלמה ובבגידה במדינה. הוא מדבר על ערכים של חברות ונאמנות? למי? לחסידים אוריך ואיינהורן? לעטיני השלטון? למוקדי הכוח?  איך אפשר לדבר בכלל על ערכים בסביבה רקובה ואופורטוניסטית כזאת?".
על הפרטים החדשים בפרשה: "ככול שמתגלים עוד פרטים בקטארגייט מתבהרת התמונה שהאירוע רחוק מלהתחיל ולהיגמר באלי פלדשטיין, מתחדדת העובדה כמה ישראל חייבת טיהור, ניקוי וריפוי".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה